Головна Новини Політика внутрішня політика Активіст штабу сумно відомої Безуглої зі «Слуги народу» розповів про роботу її «сітки» і підкуп виборців
commentss НОВИНИ Всі новини

Активіст штабу сумно відомої Безуглої зі «Слуги народу» розповів про роботу її «сітки» і підкуп виборців

За словами волонтера, кандидат в нардепи Мар'яна Безугла повністю в курсі, що відбувається в штабі

19 липня 2019, 21:51 comments4032
Поділіться публікацією:








Активіст штабу сумно відомої Безуглої зі «Слуги народу» розповів про роботу її «сітки» і підкуп виборців

У штабі скандальної мажоритарщиці від партії "Слуга народу" Мар'яни Безуглої, яка балотується у народні депутати по київському окрузі №217 на Оболоні, влаштовують платну агітацію і вибудовують "сітку" щодо підкупу виборців. Про це розповів волонтер штабу, який представився Олексієм.

"Агітатори працюють 4 години в день. Тобто у них дві зміни: одна – вранці, друга – ввечері. І за це вони отримують 100 гривень на годину. Тобто 400 гривень за зміну. Трудові відносини при цьому ніяк не оформляються. Мене це, до речі, здивувало. Немає ні волонтерського договору, трудового договору. Тобто просто ти приходиш, кажеш: "Я такий-то" і тобі за це дають гроші, якщо ти відпрацював", – розповів активіст.

Він також повідомив, що кошти видаються агітаторам у відкриту безпосередньо в штабі Зе-кандидата Безуглої.

"Оплата проходить таким чином, що в чаті пишуть, у котрій годині можна прийти і забрати. Все абсолютно відкрито. Називаєш прізвище, подписываешься і тобі дають гроші прямо там, у штабі. Коли я прийшов туди в перший раз, нам сказали, що будуть розраховуватися один раз в три дні. Але за фактом розраховувалися частіше, але іноді і затримують. Деякі люди говорили, що їм взагалі не виплатили. Тобто вони відпрацювали, хочуть забрати свої гроші, а їм нічого не видають", – розповів волонтер.

Він також підкреслив, що кандидат Мар'яна Безугла повністю в курсі, що відбувається в штабі, оскільки вона особисто спілкувалась з агітаторами.

"Я повністю впевнений, що вона (Безугла, – ред.) в курсі і знає, що відбувається, так як вона часто приходить в штаб, вона знає, що ми агітатори. Вона постійно запитує, чи є у нас питання. Ну тобто вона може щось запитати. Так що я впевнений, що вона в курсі всього цього", – заявив Олексій.


Волонтер зняв на свій смартфон як у штабі Безуглої проходить видача грошей агітаторам, щоб передати цю інформацію правоохоронні органи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!