Головна Новини Політика вибори Посади автоолігарха: Чернявський опублікував розслідування оборудок Святаша
commentss НОВИНИ Всі новини

Посади автоолігарха: Чернявський опублікував розслідування оборудок Святаша

Олександр Чернявський закликає виборців посадити за ґрати автоолігарха Дмитра Святаша

19 липня 2019, 23:05 comments1555
Поділіться публікацією:
Посади автоолігарха: Чернявський опублікував розслідування оборудок Святаша

Кандидат в народні депутати Олександр Чернявський закликає виборців посадити за ґрати автоолігарха, власника групи компаній "АІС" Дмитра Святаша. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Чернявський опублікував розслідування в якому зазначає, що Святаш, за якими числяться кримінальні справи, знову хоче стати депутатом.


Печерський районний суд Києва вже відправив екс-співробітників "АІС" Пугача Олександра та Яременка Олександра  під цілодобовий домашній арешт в рамках кримінального провадження за фактами заволодіння кредитними коштами АТ "УкрСиббанк", які в 2007 року було надано кільком підприємствам групи компаній "АІС", яка контролюється екс-нардепом Дмитром Святашем і його бізнес-партнером Василем Поляковим.

Ці факти також підтверджує прокуратура Києва, яка здійснює процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні.

Також, в рамках розслідування були заарештовані і передані в управління АРМА нерухоме майно і корпоративні права ряду підприємств групи компаній "АІС".

Раніше Прокуратура Києва вручила Полякову повідомлення про підозру у даній кримінальній справі. Як повідомляли ЗМІ, після того, як стало відомо про намір прокуратури Києва вручити підозру Полякову, Святаш особисто відвідав прокуратуру, влаштувавши там погром.

Крім того Національне агентство з питань запобігання корупції виявило, що Святаш, реалізуючи депутатські повноваження, діяв у власних інтересах. Інформація про порушення нардепом надходила від журналістів, громадських організацій та активістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!