Головна Новини Політика внутрішня політика Посол України в США прокоментував своє звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол України в США прокоментував своє звільнення

Валерій Чалий заявив, що за чотири роки продемонстрував гідний результат

20 липня 2019, 05:00 comments2016
Поділіться публікацією:
Посол України в США прокоментував своє звільнення

Валерій Чалий прокоментував завершення його чотирирічної каденції в якості посла України в США. Про це він написав у своєму Facebook.

Дипломат заявив, що чотири роки — це достатній строк, продемонструвати "гідний результат на важливому зовнішньополітичному напрямку".

"Повернуся в Україну з глибокою вдячністю своїм співвітчизникам, з ким боролися за демократію проти авторитаризму і продовжуємо боротьбу за світле майбутнє самостійної та успішної України проти спроб Росії затягнути нас у радянське або імперське минуле. Повернуся з подякою народу Сполучених Штатів — тепер дійсно нашого стратегічного партнера, з новими можливостями, з величезною підтримкою українців по обидві сторони Атлантики, з гордістю за Україну і наших Героїв ", — написав Він.

Він також зазначив, що попереду ще багато роботи попереду і треба докласти багато зусиль для того, щоб зробити незворотнім "той історичний євроатлантичний шлях, який ми обрали і за який українці заплатили величезну ціну — тисячі життів наших Героїв"

Як повідомляли "Коментарі", президент Володимир Зеленський звільнив Валерія Чалого з посади посла України в США, а також ще двох острівних держав за сумісництвом. Також були звільнені посол в Марокко Ярослав Коваль, в ПАР — Тарас Кузьмич, в Нігерії, Гані, Беніні, Сьєрра-Леоне — Валерій Александрук, Вірменії — Петро Литвин, В'єтнамі та Камбоджі — Олексій Шовкопляс, на Кіпрі — Борис Гуменюк, в Туркменістані -Валентин Шевальов, у Ватикані, на Родосі і Мальті — Тетяна Іжевська, в Аргентині, Парагваї, Уругваї та Чилі — Юрій Дюдин, в Йорданії Сергій Пасько.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!