"По ту сторону мікрофону": портал "Коментарі" анонсує ексклюзивне інтерв'ю з Дмитром Гордоном

Героєм чергового інтерв'ю порталу "Коментарі" став знаменитий журналіст Дмитро Гордон. Відверта і дуже жвава розмова про життя, роботу і політику – вже скоро на нашому сайті!

Один з найвідоміших журналістів на території колишнього СНД Дмитро Гордон за свою професійну кар'єру взяв понад 1000 інтерв'ю у провідних політиків, спортсменів, артистів, діячів культури й представників багатьох інших сфер життя. Але не варто забувати, що і сам інтерв'юер – вкрай цікава людина, якій завжди є, що сказати суспільству.

Власне, це саме суспільство прекрасно розуміє, наскільки серйозної ваги досягла фігура Дмитра Гордона і наскільки важливою може бути його думка. Яскравим тому підтвердженням стали результати рейтингового голосування за найвпливовішого киянина, організованого виданням "Коментарі". Як ви вже здогадалися, саме Дмитра Гордона наші читачі назвали переможцем даного опитування.

На честь такої події ми вирішили ґрунтовно поспілкуватися з журналістом, довідавшись про цікаві подробиці його життя. Прямо скажемо – вийшло дуже змістовно, а місцями навіть дуже повчально. Отже, опинившись "по ту сторону мікрофону", наш герой був відвертим, серед інших, на такі теми:

– "Магія Гордона": чому герої інтерв'ю Дмитра Гордона регулярно досягають значних висот у політиці;

– "Інстинкт мисливця": як журналістові вдається протягом 10 років умовляти знаменитостей дати йому інтерв'ю і в підсумку домагатися свого;

– "На жаль, не Київ": яке місто України Гордон вважає по-справжньому крутим;

– "Політичні амбіції": чи бачить знаменитий інтерв'юер себе у великій політиці;

– "Велика гидота": що, на думку Дмитра Гордона, стало однією з найбільших помилок чинної влади.

І це – лише мала частина нашої бесіди. Тому рекомендуємо вам не пропустити повне інтерв'ю, яке скоро з'явиться на нашому сайті, а також на сторінках порталу "Коментарі" в соцмережах і в YouTube!