Головна Новини Прес-реліз 2019 Як просто бути чоловіком: «Три хтивих поросяти 2» - в кіно з 29 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Як просто бути чоловіком: «Три хтивих поросяти 2» - в кіно з 29 грудня

Продовження чарівної комедії про пригоди сучасних ловеласів

21 грудня 2016, 15:33
Поділіться публікацією:
Як просто бути чоловіком: «Три хтивих поросяти 2» - в кіно з 29 грудня

Всі такі ж харизматичні і не в міру безрозсудні, брати Ремі, Матьє і Крістіан в черговий раз завдадуть удар по подружньої вірності. І зроблять це настільки щиро і невимушено, що навіть сині панчохи неодмінно переймуться до них симпатією.

Знімати продовження нашумілої в 2007 році комедії взявся талановитий француз Жан-Франсуа Пулі ( "Моя прекрасна глухомань", "Снігова битва"). Акторський склад залишився майже без змін — головні ролі знову за Полом Дусі ( "Секрет Ноемі") і Гійомом Лемі-Тівьержем ( "Тремтіння пагорбів", "Нітро"), і тільки замість Клода Леголта в ролі Матьє виступить Патріс Робітейлл.

Фільм став лідером касових зборів в Канаді. Крім захоплюючого сюжету і забавних жартів, стрічка "Три хтивих поросяти 2" піднімає глибокі й близькі кожній теми і знаходить дотепні відповіді на одвічні жіночі та чоловічі питання.

Троє братів продовжують осягати вершини мистецтва спокушання. Як відбувається адьюльтер в Монреалі і що відбувається в голові у чоловіків? Осмислені пригоди, відверті розмови, чоловічі секрети і заморочки — вони розкажуть вам все, чого ви до сих пір не знали про сильну половину людства.

Портал Коментарі УА виступає інформаційним партнером заходу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!