Головна Новини Прес-реліз 2020 Антирейтинг олігархів: хто з них найнебезпечніший для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Антирейтинг олігархів: хто з них найнебезпечніший для України

«Коментарі» запрошують взяти участь у новому злободенному опитуванні, де ми з вами спробуємо визначити найбільш впливового, а значить найнебезпечнішого для держави капіталіста

23 червня 2020, 13:43 comments12600
Поділіться публікацією:
Антирейтинг олігархів: хто з них найнебезпечніший для України

Згідно з даними Фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва, 50,9% наших співгромадян впевнені, що головним гальмом у розвитку країни є олігархи. При цьому лише 2,8% українців ставляться до них позитивно і вважають їх не гальмом, а, навпаки, двигуном прогресу.

Але цивілізоване суспільство не сприймає колективної відповідальності – треба точно визначити, хто ж шкодить країні найбільше. "Олігархи" це збірний образ, однак є цілком реальні і відомі всім персоналії, яких ми можемо назвати. Це представники великого капіталу, які втручаються в політику. Хтось — більш активно, хтось — менше, але без цього мільярдером в нашій країні не стати.

Рейтинг мільярдерів вже зробив за нас американський журнал Forbes, чиї фахівці довго шукали і оцінювали активи українських олігархів. Нам залишилося надати нашим читачам можливість вибрати серед них одного. Того, хто на вашу думку, має найбільший згубний вплив на політику і економіку України.

Визначити самого небезпечного олігарха країни просто — переходьте за посиланням і голосуйте. За підсумками голосування портал "Коментарі" підготує матеріал, в якому проаналізує, чому кожен з учасників зайняв те чи інше місце в антирейтингу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!