Головна Новини Прес-реліз 2022 Благодійники фонду «Сергія Цюпка» стали справжніми «миколайчиками» для діточок з села Озера
commentss НОВИНИ Всі новини

Благодійники фонду «Сергія Цюпка» стали справжніми «миколайчиками» для діточок з села Озера

60 хлопчиків та дівчат отримали смаколики, позитивні емоції, багато посмішок та відчуття дива напередодні новорічних свят.

21 грудня 2022, 13:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:
Благодійники фонду «Сергія Цюпка» стали справжніми «миколайчиками» для діточок з села Озера

Благодійний фонд «Сергія Цюпка» привітав діток з села Озера

Представники благодійного фонду "Сергія Цюпка" підтримують українців, що постраждали від російської агресії, і День Святого Миколая не став виключенням. Найбільше із неприхованою радістю цього дня чекають діти, а особливо ті, які через війну перебувають у складних життєвих обставинах. Тож благодійники на один день стали "миколайчиками" та завітали до села Озера, щоб привітати, підтримати, подарувати частинку добра і тепла, зробити цей день по-особливому радісним.

Зустріч викликала як у дітей, так і в дорослих щирі, позитивні емоції, багато посмішок. 60 діточок отримали солодкі подаруночки. "Святий Миколай Чудотворець у кожному з нас, у наших добрих справах та щирих усмішках. Нехай усі хлопчики й дівчатка отримають від нього подаруночки", — зазначив засновник фонду Сергій Цюпко, — "вони – наше майбутнє! Дитинство повинно бути радісним! Тож обов’язок дорослих докладати максимум зусиль, аби діти зростали у любові, добрі та мирі".

Благодійний фонд "Сергія Цюпка" з початку повномасштабного вторгнення опікується населеними пунктами Київщини, які були майже знищені російською армією. Понад 500 мешканців — родини з дітьми, громадяни поважного віку – отримали гуманітарну допомогу від благодійної організації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що благодійний фонд "Сергія Цюпка" надав допомогу майже 500 родинам на Київщині. Фонд опікується мешканцями населених пунктів Київщини, які найбільше постраждали від російських окупантів. Допомогу від благодійників вже отримували мешканці декількох сіл, зокрема -  Горенка, Мощун.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

oooo

21 грудня 2022, 15:52

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!