Головна Новини Прес-реліз 2020 Буксирна компанія Аксон Шиппінг виступила із заявою про недобросовісну конкуренцію і чорной піар проти себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Буксирна компанія Аксон Шиппінг виступила із заявою про недобросовісну конкуренцію і чорной піар проти себе

Компанія останнім часом зазнала інформаційній атаці з боку конкурентів

28 вересня 2020, 15:48
Поділіться публікацією:
Буксирна компанія Аксон Шиппінг виступила із заявою про недобросовісну конкуренцію і чорной піар проти себе

Компанія "Аксон Шиппінг", що надає спеціалізовані буксирні послуги в портах України, піддалася масованій інформаційній атаці. Різні ЗМІ опублікували явно замовні статті, засновані на застарілих даних, що ганьблять репутацію нашої компанії "- йдеться в прес-релізі компанії, датованому 25 вересня 2020 року.

"Вважаємо за необхідне надати ЗМІ достовірну інформацію. В робочому порядку, в порту Південний були проведені дві неупереджені перевірки буксира "Витязь". В результаті першої перевірки були зроблені зауваження по документальної і технічної частини. Компанія їх врахувала і протягом наступного місяця внесла необхідні зміни. Повторна комісія обстежила буксир і встановила, що він може бути рекомендований як судна безпеки. Про це свідчить висновок комісії від 3 вересня 2020 року (див. Додаток 1, додаток 2).

Велику зацікавленість, яку демонструють окремі представники бізнесу акваторії порту Південний по, так званому, буксирному питанню, можемо розцінювати лише як спробу перерозподілу ринку послуг акваторії.

Компанія "Аксон Шиппінг" 5 років працює на українському ринку буксирних послуг без аварій. Буксири укомплектовані досвідченими кваліфікованими екіпажами. За 9 місяців роботи 2020 року компанія "Аксон Шиппінг" надала буксирні послуги близько 400 судам.

Дії по дискредитації репутації нашої компанії є недобросовісною конкуренцією та прийомами чорного піару XXI століття "- стверджує" Аксон Шиппінг ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!