Головна Новини Прес-реліз 2021 Chinese Hyatt Brunch: Автентичний Китай в самому серці Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Chinese Hyatt Brunch: Автентичний Китай в самому серці Києва

На киян чекає широкий асортимент китайських страв, десертів і тематичних закусок

8 жовтня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:
Chinese Hyatt Brunch: Автентичний Китай в самому серці Києва

Головне гастрономічне подія відбудеться в Києві, фото Chinese Hyatt Brunch

Готель Hyatt Regency Kyiv запрошує в ресторан Asia Bar & Grill на головну гастрономічну подію жовтня — Chinese Hyatt Brunch, який відбудеться 31 жовтня з 12:30 до 17:00.

На бранчі вас чекає широкий асортимент китайських страв, десертів та тематичних закусок, за приготуванням яких ви можете спостерігати завдяки "відкритим кухням" ресторану. Страви за оригінальними азіатським рецептами готуються безпосередньо в залі на двох великих сковородах "вок" і спеціальній пароварці. При цьому функціональність і краса "відкритих кухонь" Asia Bar & Grill в сучасному дизайнерському рішенні ніяк не заважають затишку і вишуканості ресторану. Спеціальне меню для гостей на цей раз розробляв шеф-кухар Файзан Софонпуняпорн, який відповідає за азіатський напрямок кухні в ресторані Asia Bar & Grill.

У програму події також входять колоритні танці і китайський джаз, дитячі розваги, розіграш призів від готелю Hyatt Regency Kyiv і багато іншого!

Тематичні бранчі, які подаються кожної останньої неділі місяця і збирають за столом сім'ю і друзів в затишній і домашній атмосфері, для ресторану Asia Bar & Grill стали вже традиційними. Раніше гості мали можливість познайомитися з пряним індійським колоритом, надихнутися східної магією, відчути французький шарм, італійську щирість і зануритися в атмосферу карнавалу під нестримні ритми латинської живої музики. На цей раз гостей чекає атмосфера стародавнього Китаю і відчуття далекої подорожі ...

Прийти на Chinese Hyatt Brunch можна всією сім'єю — для самих маленьких гостей буде працювати дитяча кімната з буфетом (безкоштовно для дітей до 12 років). Ціна відвідування бранча — 2121 грн.

Незабутні емоції та гастрономічні враження гарантовані на Chinese Hyatt Brunch в Hyatt Regency Kyiv!

За більш детальною інформацією, а також для бронювання місць в ресторані, ви можете звернутися по телефону +380 44 581 12 34 або використати форму бронювання на сайті закладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!