Головна Новини Прес-реліз 2020 Ігристі вина Henkell Freixenet - гідне прикраса зимових свят
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігристі вина Henkell Freixenet - гідне прикраса зимових свят

Складно уявити зимові свята без ігристого вина - елегантна гра в бокалі створює святковий настрій і відчуття наближається дива

7 грудня 2020, 14:19
Поділіться публікацією:
Ігристі вина Henkell Freixenet - гідне прикраса зимових свят

Компанія Henkell Freixenet, що утворилася після об'єднання виробників кращих алкогольних напоїв німецької Henkell & Co Group і іспанської Freixenet, вважається визнаним експертом у створенні ігристого новорічного настрою.

Але навіть серед ретельно підібраного асортименту Henkell Freixenet можна виділити ТОП-3 лідера ігристого вина, які представляють найцінніші здобутки виноробів Німеччини, Іспанії та Італії. Відмінна можливість насолодитися елегантним букетом і відчути особливість і відмінності вин, вироблених в різних європейських країнах.

Mionetto

Перенесемося в експресивну Італію, де під жарким сонцем дозріває виноград сорту Глера, з якого традиційно роблять улюблений напій всіх поціновувачів свіжого смаку — просекко.

Тут під брендом Mionetto понад 130 років випускають Prestige DOC Brut Prosecco. Чому саме вино Mionetto має зайняти почесне місце на святковому столі? Тільки уявіть, як ошатно виглядає помаранчева етикетка на тлі прикрашеного хвойного дерева, зливаючись в кольорі з ароматними мандаринами і виграшно виступаючи на тлі запалених свічок.

У смаку Mionetto Brut проявляються ноти золотистого яблука, а тони акації в ароматі дозволяє просекко стати гідним союзником святкових закусок з дарів моря, страв з риби цінних сортів і інших вишуканих страв, які ви старанно готували до свята.

Henkell

Перенесемося в різдвяну Німеччину, з її святковими ярмарками і настроєм, яке здатне задати тон на весь прийдешній рік. Лінійка Henkell в Україні представлена трьома престижними винами, серед яких так легко знайти "своє" — то, що відповідає саме вашим очікуванням від ігристого.

Henkell Troсken — свіже, фруктове вино з нотами цитрусових, гармонійне і зі стійким післясмаком. Гідний варіант, з келихом цього вина можна проводити старий рік, згадуючи всі хороші моменти, які трапилися з вами за ці 365 днів.

Henkell Brut — елегантне ігристе з тонкими фруктовими нотами яблук і груші Вільямс, зі складним збалансованим смаком і тривалим післясмаком. Відкоркуємо пляшечку в нестерпному чеканні святкової ночі?

Henkell Blanc de Blancs — потужне, багате вино з кремовою текстурою, але, разом з тим, володіє фруктовою свіжістю та елегантністю. Ошатна біла пляшка начебто створена для відмінного проведення часу зимовими вечорами.

Не вживаєте алкоголь? Але це не привід позбавляти себе ігристого настрою! Його подарує новинка в лінійці — безалкогольне вино Henkell Alkoholfrei, що характеризується тонким фруктовим букетом з переважанням тонів груші і яблука, легкою нотою ванілі і ароматом цитрусових. Соковите, свіже безалкогольне вино виготовляється із застосуванням унікальної технології екстрагування алкоголю, яка дозволяє зберегти всі яскраві характеристики витонченого напою.

Freixenet

Хочете більше емоцій? Ласкаво просимо в Іспанію, де неподалік від прекрасної Барселони, в регіоні Пенедес проводиться преміальна кава. Оцініть талант тутешніх виноробів, насолодившись келихом Freixenet Cordon Negro як аперитив. А якщо вас чекає запальна вечірка, Cordon Negro ідеально підходить як головний інгредієнт до ваших улюблених новорічних коктейлів.

Оцініть аромат тонких, ніжних тонів зеленого яблука і груші з легким відтінком середземноморських фруктів — персика, дині і ананаса.

Чи готові до зустрічі 2021 роки? Нехай він пройде в ігристому настрої і приємному очікуванні змін на краще!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!