Головна Новини Прес-реліз 2023 Інформаційна атака на Агрохолдинг АСТ
commentss НОВИНИ Всі новини

Інформаційна атака на Агрохолдинг АСТ

24 серпня 2023, 18:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:
Інформаційна атака на Агрохолдинг АСТ

Фото: Агрохолдинг АСТ

В липні 2023 року на Агрохолдинг АСТ було здійснено замовну інформаційну атаку, а саме, розміщено недостовірну інформацію, що принижує ділову репутацію групи компаній.

Агрохолдинг АСТ офіційно заявляє, що інформація, поширена низкою інтернет-ресурсів та телеграм-каналів, не відповідає дійсності і доведе це в суді.

Зокрема, з 17 по 31 липня 2023 року на деяких інтернет-ресурсах  та ряді телеграм-каналів було розміщено кілька публікацій, які зводяться до тверджень, що Агрохолдинг та його засновники співпрацювали та продовжують співпрацювати з Медведчуком та його бізнесом.

Всі ці твердження є недостовірними, не ґрунтуються на жодному доказі, їх розміщено  виключно з метою  дискредитації Агрохолдингу. Розцінюємо такі публікації як атаку на бізнес, який в умовах війни забезпечує сплату податків та збереження робочих місць, надає допомогу ЗСУ.

Додатковими підставами вважати, що така акція з дискредитації  є замовною,  є те, що зазначені канали в порушення ст. 277 ЦК України

-          відмовились опублікувати відповідь Агрохолднгу на поширену недостовірну інформацію,

-          не надали можливості висловити позицію Агрохолдингу щодо зазначених в статтях обставин та фактів, 

-          в матеріалах  відсутні посилання на джерела інформації, що поширена,

-          розповсюджувачі  не тільки не звернулися за коментарями до Агрохолдингу, а й уникають контактів та не дають можливості розмістити достовірну інформацію,

-          всі надіслані прес-службою Агрохолдингу  листи з вимогою публікації спростування та публікації відповіді Агрохолдингу залишились без розгляду та реагування.

Агрохолдинг АСТ іде правовим шляхом, наша юридична служба в судовому порядку спростує вказану інформацію, а грошові кошти, отримані в якості компенсації, перерахує на користь ЗСУ.

Агрохолдинг АСТ  – прозора компанія, нам нічого приховувати, ми готові надати повну та достовірну інформацію як ЗМІ, так і громадськості.

Справка:

Компанія  "Аграрні Системні Технології" – це  сучасне українське аграрне підприємство з корпоративною структурою управління та багаторічним міжнародним досвідом.
Основним напрямком діяльності є вирощування зернових культур – сої та кукурудзи. Компанія у своїй роботі спирається на принципи чіткого дотримання вітчизняного та міжнародного законодавства, якісного задоволення запитів покупців та забезпечення найвищої якості продукції. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!