Головна Новини Прес-реліз 2023 Інклюзивний календар із ЗСУ на 2023 рік "Герої бувають різні": де придбати
commentss НОВИНИ Всі новини

Інклюзивний календар із ЗСУ на 2023 рік "Герої бувають різні": де придбати

24 лютого змінилося життя кожного українця, змінились і самі українці. А сьогодні Україна змінює світ, змінює визначення незламності та змінює погляди на красу.

13 січня 2023, 15:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:
Інклюзивний календар із ЗСУ на 2023 рік "Герої бувають різні": де придбати

Календар із ЗСУ на 2023 рік "Герої бувають різні"

Показати всю красу наших героїв з усім, що змінила в них війна на сторінках інклюзивного календаря — було однією із задач які були поставлені на початку роботи над проєктом "Герої бувають різні"На сторінках інклюзивного календаря герої — незламні, мужні та красиві.

Ми намагались уособити зібрані образи — хлопець із сусіднього двора, який 24 лютого прийшов у військкомат, сусід, який отримав поранення і зараз у шпиталі, військовослужбовець який обороняє країну ще з 2014 року, та продовжує це робити і зараз. Це було складно, випустити один календар, а вмістити історії багатьох героїв. І сама робота над проектом була не проста, але кожен із команди і кожен із учасників розуміли для чого вони це роблять.

"Коли знімаєш героя, який втратив кінцівки, спілкуєшся, і дізнаєшся що взимку людина майже не виходить із дому, бо відсутня інфраструктура, наповнюють противоречиві відчуття — сум, що це відбувається, і мотивацію змінювати це" — відмічає засновник проекту Ольга Казанцева.

Зйомки проходили у студії Pandora, яка одразу відгукнулась та підтримала ініціативу. Всі фото глибокі, завдяки професіоналізму фотографа — Віталія Митніка. Крім цього нас підтримав Банк Інвестицій та Заощаджень, і це дуже важливо коли відповідальний бізнес підтримує такі ініціативи, це означає що зміни в нашій країні відбуваються у вірному напрямку.

Випуск календаря це старт проєкту “Герої бувають різні”, далі ще багато важливої роботи яка допоможе героям пройти етапи лікування та протезування.

Долучитись до ініціативи та допомогти пройти складний шлях протезування нашим воїнам ви можете придбавши календар. Календар вже у продажі на Розетці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!