Головна Новини Прес-реліз 2022 iPhone 13 став найпопулярнішим телефоном у США
commentss НОВИНИ Всі новини

iPhone 13 став найпопулярнішим телефоном у США

24 травня 2022, 14:49 comments1031
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

iPhone 13 став найпопулярнішим телефоном у США

Фото: Apple.com

Айфон 13 за підсумками перших 6 місяців продажів став найбільш продаваним телефоном на американському ринку. Виробнику навіть довелося терміново збільшувати потужності з виробництва гаджетів, оскільки замовлення від дистриб'юторів значно перевершують прогнози аналітиків. Вперше за останній десяток років на окремі моделі замовлення є після офіційного старту продажів.

Бум продажів на iPhone 13 в Америці

Про ажіотаж говорять цифри — на флагманську модель Айфон 13 Про попит виявився у 8 разів вищим, ніж прогнозував виробник. Якщо в першому кварталі 2022 замовлення від дистриб'юторів на новинку був 1 мільйон пристроїв, то на другий (квітень-червень) компанія терміново випускає вісім мільйонів. Замовлення на Айфон Про Макс виросло з 3,5 мільйонів до 6,5, а стандартна модель залишається на колишніх позиціях. А ось Міні у цій лінійці себе не виправдав – користувачі прагнуть отримати максимум можливостей у технічному плані та готові заради цього жертвувати компактністю.

Зверне увагу – більшість проданих пристроїв припадає на флагманські моделі, хоча ціна Айфон 13 у стандартній комплектації набагато нижча.

Що особливого у новинці?

Причин купити Айфон 13 – десятки, і ми зупинимося лише на найяскравіших його перевагах. По-перше, це стильний дизайн, який став ще елегантнішим за рахунок зменшення рамок та чубчиків. Дисплей вкотре покращили, а у флагманських моделях виробник нарешті зміг досягти давно обіцяної частоти оновлення у 120 Гц. За рахунок цього, а також збільшеної роздільної здатності та колірного охоплення Р3 зображення виходить дуже реалістичним та насиченим.

Новий процесор А15 Біонік дозволяє працювати з ще більшою потужністю та швидкістю, а разом із оновленою системою машинного навчання Neural Engine смартфон не зависає навіть у режимі багатозадачності.

Гордість новинки – камерний модуль. Він отримав абсолютно нові діафрагми, які вловлюють ще більше світла. З'явився ряд нових опцій — макрофотографія з відстані 20 мм, кінематографічний автофокус. Знімати відео тепер можна у професійному форматі ProRes. Розширився набір фотографічних шаблонів та візуальних ефектів. Існуючі режими зйомки фото та відео – нічний, портретний, панорамний, спортивний – були значно доопрацьовані.

З інших переваг – підтримка мереж 5G, покращена система мікрофонів та динаміків, надійний захист від несанкціонованого доступу, збільшений час автономної роботи.

Дякуємо за допомогу у підготовці матеріалу мережу магазинів Apple у Києві My Cloud Store.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!