Головна Новини Прес-реліз 2021 Кращі забудовники і новобудови 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі забудовники і новобудови 2021 року

Стали відомі підсумки премії «Український Будівельний Олімп-2021»

13 серпня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:
Кращі забудовники і новобудови 2021 року

Визначені кращі будівельники 2021 року, фото Українського Будівельного Олімпу

У серпні підведені попередні підсумки премії "Український Будівельний Олімп-2021". Професійною нагородою відзначені столичні і регіональні будівельні компанії і новобудови.

В Експертну Раду премії входять представники професійних спілок та асоціацій підприємців, рієлторів, фахівців з нерухомості. Відбір Лауреатів премії здійснюється методом експертних оцінок. Основними критеріями відбору є репутація компанії в професійному співтоваристві; наявність інновацій, технічних і технологічних нововведень; виконання зобов'язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості.  

Будівельні компанії

КИЇВ. У номінації "Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність" нагороджено компанію Інтергал-Буд, яка зводить зараз в столиці кілька масштабних житлових комплексів, а також відрізняється динамічними темпами розвитку і широкою географією будівництва, високим рівнем комфорту і якості забудов, вигідними цінами і власними довгостроковими програмами розстрочки.

У сегменті промислового будівництва премійована київська компанія АртБудСервіс в номінації "Лідер галузі промислового будівництва і логістики" за провідні позиції на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних і адміністративних об'єктів, успішне управління проектами відомих міжнародних брендів, професійне проектування та інжиніринг.

Девелопером року визнана компанія BudCapital, яка вже понад 10 років займається будівництвом сучасних житлових комплексів і стала учасником близько тридцяти проектів житлової нерухомості, в тому числі таких відомих як Вежа на Ломоносова, Новопечерський Вежа, Mirax, Manhattan City і Star City.

ДК Cityconsult Development премійована в номінації "Ведучий девелопер Київщини. Стрімкий розвиток і масштабне будівництво" за реалізацію великих житлових проектів комфорт, бізнес і еліт-класу, створення сучасних міських просторів з естетичної та функціональної архітектурою, розробку індивідуальної концепції для кожного житлового комплексу, застосування інноваційних будівельних технологій.

ДК Comfort Life відзначена премією в номінації "Професійний девелопер: сучасні технології та новаторські рішення" за реалізацію масштабних проектів житлової нерухомості в найближчому столичному передмісті, оригінальні архітектурні рішення та концепції житлових комплексів, сприятливе екологічне середовище і благоустрій прибудинкових територій, застосування передових технологій будівництва, командний професіоналізм і гнучку цінову політику.

Азіл Девелопмент Груп нагороджена в номінації "Професійний рівень будівництва. Прогресивні технології і якісні матеріали" за застосування енергоефективних технологій та дотримання міжнародних трендів в будівництві і архітектурі. Житло цього девелопера відрізняється сучасною авторською архітектурою, сертифікованими екологічно чистими матеріалами, зручною транспортною розв'язкою і розвиненою місцевою інфраструктурою.

У номінації "Лідер малоповерхового будівництва" нагороджена Смарт Девелопмент, в портфелі якої зараз близько 20-ти власних проектів (котеджні еко-містечка, таунхауси, дуплекси, квадрекси, клубні містечка). Компанія повного циклу інтегрує малоповерховий формат індивідуального житла в розвинену соціальну інфраструктуру столиці, застосовуючи енергоефективні технології та оригінальні концептуальні рішення.

Компанія Білий Шоколад відзначена премією в номінації "Надійний девелопер. Європейські стиль і якість будівництва" за багаторічний досвід фінансування, проектування і будівництва житлових комплексів і котеджних містечок в екологічно чистому передмісті столиці. Новобудови компанії відрізняються єдиним архітектурним стилем і ландшафтним дизайном, наявністю інфраструктури та благоустроєм.

У номінації "Професійний забудовник: доступне і якісне житло" відзначена STALA development group, новий бренд компанії Еврохутор, яка більше 15 років будує стильні котеджні містечка та затишні індивідуальні будинки в найближчому столичному передмісті. Компанія використовує європейські технології, проекти, обладнання.  

ECOBUD Building Croup премійована в номінації "Європейський рівень будівництва: сучасна архітектура, якість і надійність" за виконання комплексних будівельно-монтажних робіт будь-якої складності, будівництво та сервісне обслуговування житлової та комерційної нерухомості.

РЕГІОНИ. Прикарпатська компанія Blago developer відзначена премією в номінації "Ведучий девелопер Івано-Франківщини" за майже 20-річний успішний досвід будівництва якісного житла, від економ-до еліт-класу, клієнтоорієнтованість, репутацію надійного, професійного забудовника, а також запуск 12-ти будівельних проектів в різних районах Івано-Франківська, широкий асортимент житла і великий вибір планувань.

Львівський забудовник "Кворум" нагороджений за Високу якість і надійність будівництва, інноваційні технології та доступні ціни. Компанія вже більше 10 років успішно будує і здає житлові комплекси, котеджні містечка, офісні і бізнес-центри, застосовуючи якісні матеріали, інноваційні технології та нестандартні рішення.

Одеська група компаній ZEZMAN премійована в номінації "Ведучий девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації" за професійне управління інвестиційними проектами в сфері нерухомості. Новобудови девелопера відрізняються оригінальною концепцією і відповідають сучасним трендам урбаністики.

Компанію Graf Development з Одеси нагороджено в номінації "Регіональний забудовник року. Висока якість і екологічність, престиж та благоустрій" за зведення унікального житла клубного формату, застосування інноваційних технологій і високоякісних матеріалів, дотримання європейських стандартів і сучасний архітектурний стиль.


Житлові комплекси


КИЇВ. Серед київських новобудов премією відзначений ЖК Причал 8 в номінації "Сучасний еко-простір для комфортного життя і відпочинку" за вдале розташування на березі озера, облаштування набережної та пляжу, а також за різноманітність квартирних планувань, вигідну програму інвестування, наявність системи "розумний дім", опалювального підземного паркінгу, цілодобової охорони і відеоспостереження.

У номінації "Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання" премійовано 4U, комплекс із сучасним дизайном, багаторівневими формами, панорамним склінням. Інтегрованість у соціальну інфраструктуру столиці, двір без машин і наземний паркінг, а також вигідні умови розстрочки роблять це житло привабливим для інвесторів.   

ЖК Eco Dream нагороджений премією в номінації "Сучасне якісне житло: сприятлива екологія, енергоефективність та вигідні умови придбання" за оригінальну концепцію, яка відображає прагнення людини жити в гармонії з природою і турботу про екологію життєвого простору. Різноманітні планування квартир з мальовничими панорамними видами — ще одна перевага цього житла.  

ЖК Сучасний квартал премійований в номінації "Новий стандарт сучасного житла: енергоефективність, благоустрій та доступні ціни" за благоустрій, панорамне скління будинків, різноманітні планування, в тому числі і смарт-квартири, а також можливість покупки квартири в кредит або в вигідну розстрочку. Комплекс складається з трьох 16-поверхівок і зводиться в районі з добре розвиненою соціальною інфраструктурою.

Кращим житлом для всієї родини визнаний ЖК Святобора. Усередині комплексу передбачено зелений простір з місцями для відпочинку, розваг, спорту. Серед переваг цього житла — підземний паркінг, власний парк, цілодобова охорона, просторі планування. Забудовник комплексу — відомий київський девелопер City One Development. 

У номінації "Міжнародні стандарти престижу та якості сучасного житла" премійовано ЖК   Life Story. В основі концепції цього комплексу — екологічність, комфорт і практичність. Серед особливостей — лаконічна сучасна архітектура, лаунж-зона на даху, дизайнерські холи, упорядкований прибудинковий простір. У квартирах передбачено панорамне скління, високі стелі і тераси, з красивими видами.

Академ-Квартал, масштабний житловий комплекс з 9 будинків різної поверховості, нагороджений в номінації "Комфортне якісне житло за доступними цінами" за інтегрованість в розвинену столичну інфраструктуру, зручну транспортну розв'язку, а також єдиний архітектурний стиль, озеленення прибудинкової території і доступну іпотеку.

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Серед новобудов столичного передмістя нагороджений ЖК Емоція (Хотів) в номінації "Краще співвідношення ціни, якості та комфорту" за вдале поєднання затишку заміського життя і зручностей столичної інфраструктури. Серед переваг цього житла розташування на природі, малоповерхова сучасна архітектура, двір вільний від авто, власна парковка, функціональні планування, квартири з двориками.

Заміським комплексом року визнаний ЖК Orange Park (Крюковщина), масштабний проект з тридцяти чотирьох багатоквартирних будинків, спроектованих в єдиному архітектурному стилі. Квартальна забудова комплексу дозволяє облаштовувати проїзди та наземні паркувальні місця для автотранспорту, а також упорядковувати прибудинкову територію (прогулянкові алеї, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, велопарковки).

ЖК На Прорізній (Гостомель) відзначений премією в номінації "Мальовничий заміський квартал: європейська якість, благоустрій і комфорт" за застосування енергозберігаючих технологій і сучасних будівельних матеріалів, а також зручну еко-локацію, поруч зі столицею, оригінальну архітектурну стилістику, власну інфраструктуру, ландшафтний дизайн і власний паркінг.

Кращим проектом столичного передмістя визнаний ЖК Riverside (Погреби), масштабний заміський комплекс, який гармонійно інтегрований в екосистему передмістя Києва. Одна з основних концепцій комплексу (спорт і турбота про здоров'я) втілена в організації громадського парку Wellness City Park. Тут також передбачені місця для відпочинку, прогулянкові алеї, променад уздовж водного каналу з кафе, рестораном і пляжною зоною.

РЕГІОНИ. Серед регіональних новобудов в номінації "Краща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу" нагороджений ЖК High Hills (Харків), який втілює концепцію Live & Shop & Work & Play, з житловими та офісними приміщеннями, торгово-розважальними зонами, місцями для відпочинку, басейном і BBQ-зоною на даху.   Комплекс зводиться в діловому центрі Харкова, поруч з основними пам'ятками міста.

Запорізький комплекс Legenda премійований в номінації "Краща архітектурна концепція житлового комплексу в м Запоріжжя" за вдале розташування в районі з розвиненою соціальною інфраструктурою, поруч з міською набережною і руслом Дніпра, а також сучасну архітектурну стилістику, дизайнерську обробку та благоустрій прибудинкової території.

ЖД Стрітенський (Полтава) відзначений премією в номінації "Краща новобудова Полтави: безпека, якість і комфорт" за застосування сучасних технологій будівництва, стильний декорований фасад, енергоефективність (зовнішнє утеплення, якісні вікна, індивідуальне опалення). У будинку, який вже зданий в експлуатацію, є просторі квартири з функціональними і практичними планувань, комерційні приміщення для бізнесу, підземний паркінг.

Премією "Український Будівельний Олімп", заснованої в 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергей

13 серпня 2021, 16:25

Подробнее о ценах в лучших новостройках можно узнать тут- https://nerukhomi.ua/

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!