Головна Новини Прес-реліз 2021 Легендарна виставка гральної індустрії повертається!
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарна виставка гральної індустрії повертається!

Міжнародна виставка повертається в Україну через 12 років

9 березня 2021, 17:01 comments1072
Поділіться публікацією:
Легендарна виставка гральної індустрії повертається!

Виставка "Геймінг індустрія" пройде в квітні 2021 року. Афіша компанії

7-9 квітня 2021 року в Києві пройде міжнародна спеціалізована виставка обладнання та послуг в сфері грального і розважального бізнесу "ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ" (в минулому "Індустрія розваг").

ІСТОРІЯ

Виставка "ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ" має дуже давню історію. Вперше вона була проведена в 1994 році як міжнародна спеціалізована виставка обладнання і послуг в сфері ігорного та розважального бізнесу "Індустрія розваг" і дуже швидко, згідно з опитуванням одного з найавторитетніших видань у сфері грального бізнесу – британського журналу “InterGame”, увійшла в сімку найкращих світових заходів з даної тематики.

У 2009 році проведення виставки було зупинено після заборони ігорного бізнесу в Україні.

І лише в цьому році після прийняття закону про азартні ігри ЛЕГЕНДАРНА ВИСТАВКА ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

picture

З 7 по 9 квітня 2021 року в Києві виставка пройде під назвою "ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ" на мальовничому березі Дніпра в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15).

Широко відома в Україні та за кордоном виставка "Індустрія розваг" пройде під новим брендом "ГЕЙМИНГ ІНДУСТРІЯ" з 7 по 9 квітня 2021 року в м. Києві. Її мальовнича та цікава експозиція буде розміщена в першому павільйоні Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15), що знаходиться у кроковій відстані від станції метро "Лівобережна".

ОРГАНІЗАТОР

Організатор виставки "ГЕЙМІНГ ИНДУСТРІЯ" — це команда професіоналів з більш ніж двадцятирічним досвідом підготовки та проведення виставкових заходів різноманітної тематики, в тому числі з 1994 по 2009 рр. міжнародної спеціалізованої виставки "Індустрія розваг". 

Ми маємо дружні багаторічні відносини з представниками провідних компаній гемблінг індустрії. 

Професіоналізм і чітка орієнтація на якісне обслуговування учасників виставкових заходів забезпечили нам довіру серед українських та іноземних компаній. 

ВИСТАВКА 

На виставці буде представлено обладнання, аксесуари та послуги в сфері грального і розважального бізнесу.

picture

Окрім великої експозиції виставки захід включатиме в себе масштабну конференцію, круглі столи та семінари з актуальних питань впровадження та роботи ігрових і розважальних підприємств за участю представників державних і контролюючих структур. 

Серед актуальних питань будуть розглянуті наступні:

Аналіз податкового, трудового законодавства в області азартних ігор і лотерей.

Співпраця з відповідними міжнародними організаціями та виконання постанов іноземних держав в області азартних ігор і лотерей. 

Аналіз стану, проблем та тенденцій розвитку індустрії азартних ігор і лотерей, прогнозування та планування процесів в цій області. 

Аналіз світових тенденцій розвитку гемблінгу і лотерей.

Актуальний перелік тем і спікерів надається на офіційному сайті виставки.

УЧАСНИКИ І ПІДТРИМКА

Повернення виставки "ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ" викликало резонанс в гральному бізнесі України.

Виставку підтримали провідні вітчизняні компанії та асоціації, а також державні структури України. Виявлено зацікавленість з боку низки закордонних компаній. 

picture

Спонсорами виставки виступають компанія IGT (Великобританія) і компанія Softswiss (Нідерланди).

На виставці будуть представлені учасники з 11 країн Європи, серед яких такі лідери ринку як: Novomatic (Австрія), Euro Games Technology (Болгарія), Gambee (Словенія), CT Gaming (Болгарія), Apex Gaming (Чехія), Fazi (Сербія), CTC Holdings (Латвія), Nebula (Україна), Ройал (Україна), GameBridge (Україна), GameMaster (Україна) і багато інших.

Перелік учасників зростає і оновлюється щодня.

ПЕРЕВАГИ

Виставка "ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ" буде проходити як єдине масштабне шоу, яке об'єднає в собі експозицію з учасниками, конференцію, круглі столи з представниками влади, турніри і змагання. 

picture

Такий формат заходу забезпечить залучення максимальної кількості відвідувачів, які працюють в сфері грального та розважального бізнесу, і, судячи по наявним відгукам, вже викликав великий інтерес серед організаторів цього бізнесу в Україні. 

БЕЗПЕКА ПРИ COVID-19

На виставці, будуть діяти суворі правила відвідування виставки при COVID-19, схвалені  Міністерством охорони здоров'я України:

• Вимірювання температури тіла на вході павільйону виставки (якщо температура вище 37,2 — вхід на виставку заборонений)

• Вхід і перебування на виставці тільки в захисній масці

• Кількість відвідувачів обмежена відповідно до правил проведення масових заходів, затверджених Міністерством охорони здоров'я України.

• Дотримання дистанції 1,5 метра

КОНТАКТИ

Всю необхідну інформацію учасники та відвідувачі виставки  можуть знайти на офіційному сайті: https://www.eiexpo.com.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!