Головна Новини Прес-реліз 2021 Легендарне "Кіно" зовсім скоро в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарне "Кіно" зовсім скоро в Києві

24 вересня у Палаці Спорту в Києві музиканти групи "Кіно" зберуться на одній сцені, щоб ще раз виконати важливі пісні про головне

18 серпня 2021, 15:17 comments1485
Поділіться публікацією:
Легендарне "Кіно" зовсім скоро в Києві

У Києві виступлять музиканти групи "Кіно". фото

Тридцять років тому в автомобільній аварії загинув співак і композитор, засновник і лідер рок-групи "Кіно", Віктор Цой. Загинув музикант, але його творчість живе в наших серцях, в наших дворах і наших сім'ях.

24 вересня у Палаці Спорту в Києві музиканти групи "Кіно" зберуться на одній сцені, щоб ще раз виконати важливі пісні про головне. Олександр Титов, Ігор Тихомиров і Юрій Каспарян зіграють 33 пісні, серед яких обов'язково будуть "Група крові" і "Кукушка", "Хочу Змін" і "Пачка сигарет" і багато інших. А співати буде сам Віктор Цой. В основі програми — голос фронтмена "Кіно", оцифрований з оригінальних багатоканальних записів.

Кожна пісня буде супроводжуватися відеорядом, створеним студією Firecat Films і продюсером проєкту, сином Віктора Цоя, Олександром. Це буде практично повнометражний фільм, який складається з графіки, анімації та архівних зйомок. Малюнки Віктора Цоя, абстрактний супрематизм обкладинок "КІНО", кінохроніка, короткі документальні вставки.

"Ми довго працювали над концепцією і писали сценарій. Вирішили, що в шоу обов'язково має бути місце для ностальгії, архівних зйомок, молодих музикантів в кадрі. Квартири, шпалери, старі телевізори, характерна для того часу стилістика і графіка — все повинно бути присутнім. Але при цьому ми хотіли використовувати та сучасні прийоми: наприклад, щоб екран працював як величезний світловий прилад, а не просто супроводжував пісні відеорядом. Використовували досить сміливу 3D-графіку в пісні "Хочу змін", яка у глядачів викликала суперечливі почуття: комусь дуже сподобалося, когось дуже зворушило. Ми цього і хотіли: не було завдання зробити емоційно акуратне шоу. Воно мусить вражати, інакше не було б так круто ", — поділився Олександр ЦОЙ.

Вже зовсім скоро

24 вересня

Палац Спорту (вул. Спортивна 1)

Початок о 19:00

Квитки від 1100 грн



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!