Головна Новини Прес-реліз 2021 МПС LEO та IBOX BANK виступили генеральними партнерами Х Українського Банківського Форуму
commentss НОВИНИ Всі новини

МПС LEO та IBOX BANK виступили генеральними партнерами Х Українського Банківського Форуму

Десятий ювілейний форум стане найбільшим за всю історію THE BANKING 50/CIS Bankers

12 жовтня 2021, 12:02
Поділіться публікацією:
МПС LEO та IBOX BANK виступили генеральними партнерами Х Українського Банківського Форуму

Х Український Банківський Форум

Міжнародна платіжна система LEO та транзакційний банк IBOX BANK стали генеральними партнерами заходу The Banking 50. Х Український Банківський Форум відбудеться 21 жовтня в готелі Fairmont Grand Hotel.

Три основні блоки форуму присвячені банкам, небанківському фінансовому сектору та ринку капіталу. У заході візьмуть участь понад 250 учасників фінансового ринку України. Серед них — провідні банкіри, фінансисти, представники регуляторних органів та уряду. У 2021 році відбудеться десятий ювілейний форум. Він стане найбільшим за всю історію THE BANKING 50/CIS Bankers.

"За 2021 рік ми досягли дивовижних результатів. Участь у Х Українському Банківському Форумі дає можливість поділитися з учасниками ринку стратегією та тими рішеннями, які в результаті привели нас до успіху. На івенті також виступатимуть спікери, чия експертиза дуже важлива для нас", — прокоментувала акціонер Міжнародної платіжної системи LEO та АТ "АЙБОКС БАНК" Альона Шевцова.

Доповідачем від LEO виступить CBDO компанії Маріам Матіашвілі. Основна тема доповіді — масштабування бізнесу з прийому платежів в умовах постійного зростання cashless-платежів.

Глава правління IBOX BANK Петро Мельник розповість про успіхи та головні результати розвитку в рамках стратегії транзакційного банку за 2021 рік.

Нагадаємо, у березні 2021 року міжнародна платіжна система LEO була внесена Національним банком України в категорію важливих платіжних систем в Україні, а в червні головою її Наглядової ради став третій Президент України Віктор Ющенко. У 2021 році МПС LEO стала учасником платіжних систем MasterCard і Visa. Нагадаємо також, що частка міжнародної платіжної системи LEO на українському ринку становить 8,5%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!