Головна Новини Прес-реліз 2021 На Апостроф TV стартує резонансна прем'єра: «Аномалія 50.44...» з Валерієм Сараулою
commentss НОВИНИ Всі новини

На Апостроф TV стартує резонансна прем'єра: «Аномалія 50.44...» з Валерієм Сараулою

Інформаційно-розважальне шоу виходитиме щотижня по неділях о 21:00

15 квітня 2021, 15:13
Поділіться публікацією:








На Апостроф TV стартує резонансна прем'єра: «Аномалія 50.44...» з Валерієм Сараулою

«Аномалія 50.44...» з Валерієм Сараулою

18 квітня о 21:00 на Апостроф TV стартує авторська програма Валерія Сараули "Аномалія 50.44...".

Це сатиричний проєкт політико-паранормальних досліджень і припущень, трактування політичних подій на основі містичних моментів, побудованих на дослідженні загадкового, незрозумілого.

"50.44 — це геокоординати розташування урядового кварталу. У нас багато класних ідей, смішних паранормальних заготовочок для стовпів українського політичного та управлінського істеблішменту. Якщо ви хочете отримати шматочок вільної журналістики, незаангажований сатиричний погляд на відомих, а іноді й невідомих діячів української політики, вмикайте нашу програму на телеканалі "Апостроф TV", - розповів автор проєкт Валерій Сараула.

Для скептиків, які не вірять у те, чого не можуть помацати своїми руками, у програмі спеціально передбачена неабияка частка здорового гумору, зазначив її автор.

Генеральний продюсер Апостроф TV Ірина Король своєю чергою підкреслила: "Аномалія 50.44..." — це унікальний розважальний проєкт на злобу дня. Це таке собі містико-сатиричне препарування української й не тільки української політики. Під прицілом — скандальні та потішні персони й події. Ведучий Валерій Сараула буде пояснювати ці події з містичної точки зору і досліджувати їх на предмет паранормальности".


Довідка: Валерій Сараула — досвідчений ведучий і відома особа в телевізійному світі. В обоймі Валерія чимало рейтингових проєктів, серед яких "Кунсткамера" (Новий канал), "Паралельний світ" (СТБ), "Ранкові круасани" (ТВі), "Загублений світ" (2+2).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!