Головна Новини Прес-реліз 2020 Оксана Бобровська: дизайнерські хустки та картини "Artsana-асоціації" в Spivakovska ART: EGO gallery
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Бобровська: дизайнерські хустки та картини "Artsana-асоціації" в Spivakovska ART: EGO gallery

Відвідати персональну виставку картин та хусток Оксани Бобровської в Spivakovska ART:EGO gallery можна щоденно з 13 по 27 листопада 2020 року з 11 до 19:00 за адресою вул. Саксаганського, 59Б

2 листопада 2020, 18:25
Поділіться публікацією:
Оксана Бобровська: дизайнерські хустки та картини "Artsana-асоціації" в Spivakovska ART: EGO gallery

https://myscarf.com.ua/З 13 до 27 листопада 2020 року одна з найвідоміших київських галерей та культурних центрів Spivakovska ART:EGO gallery представляє виставку вишуканих картин — дизайнерських хусток української художниці Оксани Бобровської.

Презентована експозиція є втіленням власних яскравих асоціацій дизайнерки щодо багатогранності та багатовимірності образу жінки. Хустки створені на основі графічних робіт Оксани Бобровської, в кожній з яких ключовим є певне жіноче "я": жінка-пантера, жінка-фея лазурових снів, жінка-містичний блюз, жінка-гейша, жінка-витончений силует, дівчина-весна та багато інших жіночих уособлень. 

Колекція унікальних хусток не єдине, чим порадує око естетів виставка художниці в Spivakovska ART:EGO gallery. Яскраві, космополітичні, емоційні картини Бобровської, написані як відголосок та сублімація власних вражень від численних подорожей світом, також не залишають байдужими. Замріяний Київ, романтичний Париж, незабутній Рим, карнавальна Венеція, галерейна Флоренція, соковиті джунглі Амазонії, автентичні Перу та Бразилія – про всі ці унікальні місця розповідають картини Оксани Бобровської.   

Відвідати персональну виставку картин та хусток Оксани Бобровської в Spivakovska ART:EGO gallery можна щоденно з 13 по 27 листопада 2020 року з 11 до 19:00 за адресою вул. Саксаганського, 59Б. Вхід вільний.

Оксана Бобровська навчалася живопису в Національній Академії образотворчого мистецтва та архітектури. Першу персональну виставку власних дизайнерських робіт "Стиль" провела в 1994 році, потім були й наступні персональні — виставка "Силует" (1996), "Акварель" (2000), "ArtSana" (2019), та участь в різноманітних спільних виставках художників в Києві. 

У 2018 році Оксана Бобровська, яка постійно розвивалася в напрямку дизайну одягу, створила український бренд хусток, прикрас та аксесуарів My Scarf. Бренд My Scarf лише за 2 роки встиг стати вельми популярним в Україні та світі: хустки My Scarf представлені в багатьох магазинах одягу в Україні, зокрема в мережі "Всі.Свої", а на світовому ринку продаються через сайт електронної комерції Etsy, що фокусується на продажу виробів ручної роботи та вінтажних речей (продавець ArtSanaGallery).

В лютому 2019 року картини — дизайнерські хустки Оксани Бобровської були вперше виставлені в Арт-галереї Українського дому як унікальна мистецька колекція під назвою "ArtSanaGallery". 

В колекціях бренду My Scarf  — вишукані, жіночні, унікальні та неповторні шарфи-кольє з  натуральним камінням, легкі шовкові хустки, модні шарфи, снуди, палантини, а також хустки-картини з оригінальними авторськими малюнками художниці. Бренд My Scarf  — це вироби виключно ручної роботи українських майстрів з італійських тканин та фурнітури.

Детальніше про колекцію та щодо замовлення тут, тут і тут





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!