Головна Новини Прес-реліз 2021 Переможці будівельної премії-2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможці будівельної премії-2021

Названо перших Лауреати премії «Український Будівельний Олімп» в цьому році. Професійною нагородою відзначені столичні й регіональні будівельні компанії та новобудови

22 квітня 2021, 17:03
Поділіться публікацією:
Переможці будівельної премії-2021

До Експертної Ради премії входять представники професійних спілок та асоціацій підприємців, ріелторів, фахівців з нерухомості. Відбір Лауреатів премії здійснюється методом експертних оцінок. Основними критеріями відбору є репутація компанії в професійному співтоваристві; наявність інновацій, технічних і технологічних нововведень; виконання зобов'язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості.

Будівельні компанії

У номінації "Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність "нагороджено компанію Інтергал-Буд.

У сегменті промислового будівництва премійована київська компанія АртБудСервіс в номінації "Лідер галузі промислового будівництва і логістики".

ДК Cityconsult Development премійована в номінації "Ведучий девелопер Київщини. Стрімкий розвиток і масштабне будівництво "

ДК Comfort Life відзначена премією в номінації "Професійний девелопер: сучасні технології та новаторські рішення".

У номінації "Лідер малоповерхового будівництва" нагороджена Смарт Девелопмент.

Компанія Білий Шоколад відзначена премією в номінації "Надійний девелопер. Європейські стиль і якість будівництва".

У номінації "Професійний забудовник: доступне і якісне житло" відзначена STALA development group.

Одеська г рупа компаній ZEZMAN премійована в номінації "Ведучий девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації".

житлові комплекси

КИЇВ. Серед київських новобудов премією відзначений ЖК Причал 8 в номінації "Сучасні е еко-простір для комфортного життя і відпочинку".

У номінації "Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання "премійовано 4U, комплекс з двох 27-поверхових житлових будинків.

Академ-Квартал, масштабний житловий комплекс з 9 будинків різної поверховості, нагороджений в номінації "Комфортне якісне житло за доступними цінами".

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Серед новобудов столичного передмістя експерти відзначили житлові комплекси, що відрізняються масштабністю, екологічністю, підвищеним комфортом. Заміським комплексом року визнаний ЖК Orange Park (Крюківщина), масштабний проект з тридцяти чотирьох багатоквартирних будинків, спроектованих в єдиному архітектурному стилі.

ЖК Емоція (Хотів) нагороджений в номінації "Краще співвідношення ціни, якості та комфорту".

ЖК На Прорізній (Гостомель) відзначений премією в номінації "Мальовничий заміський квартал: європейська якість, благоустрій і комфорт".

Кращим проектом столичного передмістя визнаний ЖК Riverside (Погреби).

РЕГІОНИ. Серед регіональних новобудов в номінації "Краща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу" нагороджений ЖК High Hills (Харків).

ЖК Стрітенський (Полтава) відзначений премією в номінації "Краща новобудова Полтави: безпека, якість і комфорт".

Премією "Український Будівельний Олімп", заснованої в 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергей

22 квітня 2021, 16:17

Больше информации о застройщиках можно узнать тут https://nerukhomi.ua/zastrojshhiki-kiev/

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!