Головна Новини Прес-реліз 2023 Первомайський молочноконсервний комбінат придбав обладнання для лікарні, яка рятує поранених діток
commentss НОВИНИ Всі новини

Первомайський молочноконсервний комбінат придбав обладнання для лікарні, яка рятує поранених діток

Лікарня, яка рятує поранених діток отримала обладнання від Первомайського молочноконсервного комбінату

20 лютого 2023, 18:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:
Первомайський молочноконсервний комбінат придбав обладнання для лікарні, яка рятує поранених діток

Первомайський молочноконсервний комбінат придбав медобладнання для лікарні

Аналітичний аналізатор гемостазу СA-620 для швидкого розширеного аналізу крові — такий подарунок отримала Лікарня Святого Миколая Першого медоб’єднання Львова від Первомайського молочноконсервного комбінату. 850 тис. грн на високоточний апарат японського виробництва підприємству вдалося зібрати в рамках проєкту "1 гривня на допомогу дітям, які постраждали від війни".

Благодійна ініціатива, яка проходила по всій Україні, за винятком окупованих територій, тривала майже три місяці. 1 гривня з кожної проданої банки молочних консервів спрямовувалася на потреби діток, які постраждали через війну. 

"Дякую усім українцям, які долучилися до нашої благодійної ініціативи. Протягом 11 тижнів ми разом збирали кошти на потреби дітей, що постраждали через війну. І ось сьогодні ми передаємо лікарні обладнання, вартість якого 850 тисяч гривень", — зазначає Табалов Андрій Олександрович,  власник ПрАТ Первомайського МКК.

Лікарня Святого Миколая — це одна з головних лікарень в тилу. За час повномасштабного вторгнення прийняла 350 поранених діток. Це важкі мінно-вибухові, вогнепальні та уламкові поранення, опіки, травми різного ступеня. Загалом торік допомогу там отримали більш як 6 тисяч діток з усієї України. У медзакладі лікують та оперують дітей вагою від 500 грам до повноліття. Лікування поранених діток відбувається в межах проєкту "НЕЗЛАМНІ", що реалізується в лікарнях Першого медоб’єднання Львова.

"Життя наших маленьких пацієнтів залежить також від матеріально-технічного забезпечення лікарні, адже найдосвідченіший лікар безсилий, якщо в медзакладі відсутнє сучасне медичне обладнання. Донині ми мали гостру необхідність у компактному аналізаторі гемостазу, бо наявний апарат критично застарів, відповідно результати аналізів могли бути неточними. А це, самі розумієте, чим загрожує. Відтак, щиро дякуємо Первомайському МКК за такий подарунок. Тепер ми маємо апарат, що може швидко і якісно виявити проблеми системи згортання крові. Цю інформацію потрібно знати, перш ніж призначити лікування чи операцію, щоб запобігти кровотечі або підвищеному згортанню крові", — підкреслює Іван Міськів, директор дитячої Лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова.

Первомайський Молочноконсервний комбінат – компанія-лідер по виробництву згущеного молока в Україні, це усім відоме згущене молоко з хлопчиком.

picture

Первомайський МКК  – одне із небагатьох українських підприємств, яке з моменту повномасштабного  вторгнення, ні на день не припиняло свого виробництва. Комбінат надає підтримку і допомогу ЗСУ, українцям, які постраждали від війни, ТРО та благодійним організаціям. Перш за все, це гуманітарна допомога продукцією власного виробництва (згущене молоко і молочна продукція), спеціальне  обладнання  для потреб ЗСУ та  благодійні внески. Нещодавно  ПМКК  провів благодійну  ініціативу по збору коштів для ЗСУ. За дев’ять тижнів зібрали 400 000 гривень, придбали автомобіль для ЗСУ, які боронять південь, придбали квадрокоптер.

Інформаційна довідка:

ПАТ "Первомайський молочноконсервний комбінат" – молокопереробне підприємство, яке спеціалізується з випуску молочних консервів, лідер ринку. На сьогоднішній день, комбінат  входить до четвірки найбільших підприємств із виробництва згущеного молока та у двійку лідерів з виробництва молочних консервів в Україні. Продукція комбінату у всі часи отримувала найвищу оцінку не лише споживачів, але й завойовувала першість на Всеукраїнських конкурсах.

Лікарня Святого Миколая — дитяча лікарня Першого медоб’єднання Львова, де лікують та оперують дітей вагою від 500 грам до повноліття. Це пацієнти педіатричного, урологічного, отоларингологічного, реабілітаційного, неврологічного, травматологічного відділень. У центрі неонатології з власною реанімацією допомагають новонародженим діткам, які потребують довготривалого догляду. Також на базі лікарні функціонують одні із найбільших в Україні центрів нейрохірургії, хірургії та кардіохірургії. Загалом у медзакладі є 440 ліжко-місць. А завдяки відкриттю у серпні цього року у її складі пологового відділення спеціалісти медзакладу мають змогу оперувати дітей у разі потреби одразу після народження.

picture

Перше медоб'єднання Львова — найбільша медична установа України, до якої входять дві дорослі лікарні та одна дитяча. З початку повномасштабної війни кваліфіковану медичну допомогу там уже отримали понад п’ять тисяч українців, які постраждали від бойових дій. З прифронтових лікарень поранених пацієнтів щотижня доправляють туди евакуаційними потягами та каретами швидких. Лікування постраждалих від війни українців відбувається Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ, що створений на базі Першого ТМО Львова.

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!