Головна Новини Прес-реліз 2022 Підрозділи ЗСУ отримали 30 авто від Олега Крота з холдингу TECHIIA
commentss НОВИНИ Всі новини

Підрозділи ЗСУ отримали 30 авто від Олега Крота з холдингу TECHIIA

Серед 30-ти куплених авто нараховується 17 позашляховиків та 13 бусів

21 грудня 2022, 10:58
Поділіться публікацією:
Підрозділи ЗСУ отримали 30 авто від Олега Крота з холдингу TECHIIA

Автомобілі для ВСУ, з відкритих джерел

17 позашляховиків та 13 бусів придбали, підготували і передали військовим протягом кількох останніх місяців. Загальна вартість покупки – понад 6,6 мільйонів гривень.


Повнопривідні позашляховики та буси розподілили згідно з запитами кількох механізованих бригад ЗСУ та підрозділів Сил спеціальних операцій, повідомляють на сайті "Фундації Течія", громадської організації холдингу TECHIIA.


"Повнопривідні автомобілі вкрай необхідні для виконання бойових завдань, особливо в умовах нашої роботи. Ось цей "апарат", який ми отримали від "Фундації Течія", допоміг знищити декілька одиниць ворожої техніки окупантів. Будемо продовжувати в цьому ж дусі. Перемога буде за нами!" – коментує боєць підрозділу ССО, який виконує завдання на пікапі Nissan Navara від "Фундації Течія".


Позашляховики та пікапи насамперед використовують в бойових операціях, натомість буси стають у нагоді в логістичних та тилових завданнях.


"В зоні бойових дій і в тилу корисні усі типу транспорту: легкові авто, пікапи, буси, нові і вживані. У них є постійна потреба, адже авто в умовах війни – це витратний матеріал, який може стати непридатним до використання в будь-який момент. Тому ми з командою намагаємося якнайшвидше виконувати запити на авто, які до нас приходять. Це постійний процес", – пояснюють у "Фундації Течія".


Нагадаємо, нещодавно "Фундація Течія" передала підрозділам ЗСУ 7 розвідувальних дронів, 800 рятувальних жилетів та великий генератор для штабу ССО. Загалом сума допомоги Силам оборони України від організації перевищила $21,5 млн. Крім цього, керівний партнер холдингу TECHIIA Олег Крот придбав для захисників України необхідних речей на майже $40 млн. З міркувань безпеки та через військову таємницю деталі цих закупівель не розголошуються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!