Головна Новини Прес-реліз 2020 Портал "Коментарі" визначає найкомфортніше для життя місто України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Портал "Коментарі" визначає найкомфортніше для життя місто України

Рейтингова платформа порталу "Коментарі" пропонує читачам проголосувати за найкраще, на їх думку, місто України

27 липня 2020, 11:20 comments2061
Поділіться публікацією:
Портал "Коментарі" визначає найкомфортніше для життя місто України

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа Ratings.Comments.UA представляє нове всеукраїнське опитування "Місто-мрія! Найбільш комфортне місто для життя в Україні".

Пандемія коронавірусу і карантин внесли зміни в повсякденне життя українців, скорегувавши не тільки їхні плани, але і звички. Люди, які звикли заробляти в Євросоюзі, виявилися замкнутими в рідних містах і селищах. Залишилися цим літом в Україні й ті, хто зазвичай проводять відпустки на закордонних курортах і подорожують по мальовничих куточках Європи та світу. Та й тим, хто раніше не міг собі дозволити закордонний відпочинок, але обов'язково вибирався на чорноморське або азовське узбережжя — теж не пощастило. Свої "п'ять копійок" вставили криза та безробіття, а значить вихід той самий — залишатися в рідному місті, щоб заощадити.

У сформованих умовах на перший план виходять ті самі критерії, відштовхуючись від яких ми голосуємо на місцевих виборах: комфорт рідного міста, його функціональність, якість інфраструктури, освіти та медицини, чистота і, зрештою, його краса. Всі ці чинники без винятку, а також безліч інших нюансів у 2020 році піддаються ретельній перевірці з боку місцевих жителів і приїжджих з інших міст країни.

Напередодні місцевих виборів рейтингова платформа порталу "Коментарі" вирішила влаштувати іспит для мерів обласних центрів, в якому оцінки їм будуть виставляти українці. В яке місто України завжди хочеться повернутися, коли залишаєш його і в яке із задоволенням переїдеш, якщо трапиться така можливість. Відразу ж обмовимося: в нашому опитуванні представлені 22 обласних центрів, адже саме в цих містах зосереджені основні потоки місцевих бюджетів і вони є "візитівками" своїх регіонів. Давайте ж визначимо українське місто-мрію!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!