Головна Новини Прес-реліз 2020 Пост-COVID-19: розвиток Києва в умовах глобальних викликів обговорюватимуть на Інвестиційному форумі міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Пост-COVID-19: розвиток Києва в умовах глобальних викликів обговорюватимуть на Інвестиційному форумі міста

Форум відбудеться у вересні 2020 року

11 серпня 2020, 17:43 comments1018
Поділіться публікацією:
Пост-COVID-19: розвиток Києва в умовах глобальних викликів обговорюватимуть на Інвестиційному форумі міста

Шляхи подолання викликів, викликаних пандемією коронавирусной інфекції, і відновлення соціального і економічного розвитку столиці стане головною темою Інвестиційного форуму міста Києва . Захід має відбутися у вересні 2020 року. Його проведення буде залежати від ситуації в країні і світі. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

Обраний напрямок обумовлено загальносвітовою тенденцією до локалізації бізнесу та інвестицій, їх розвитку в окремих агломераціях внаслідок карантинного режиму через пандемію COVID-19.

"Умови жорсткого карантину поставили багато питань, в тому числі в економічній сфері. Порушення товарних потоків між країнами приводить до локалізації бізнесу. При таких умовах необхідна підтримка місцевих виробників. Інфраструктура міста також потребує переосмислення. Епідемія показала необхідність створення об'єктів критичної інфраструктури, які можуть забезпечити Києву автономне функціонування, якщо виникнуть такі пандемії. Саме тому в цьому році Інвестиційний форум пройде під гаслом Go Local. Think Global — Дій локально. Думай глобально ", — зазначає директор Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник.

"У моменти світової турбулентності Києву необхідно розробляти стратегію, яка буде готова адаптуватися до постійно мінливого світу", — додала Наталія.

Нові умови ведення бізнесу вимагають неабиякої концентрації зусиль на розвитку малого бізнесу і задоволенні основних потреб споживача, забезпеченні безпеки здоров'я і життєдіяльності, вплив на територіальні громади, пошуку стратегічних підходів до розвитку місцевого культурної спадщини, туристичного потенціалу та індустрії розваг в рамках київської агломерації.

Минулорічний Інвестиційний форум міста Києва, який відбувся у вересні 2019 го, був присвячений ідеї створення Великого Києва. Він зібрав майже тисячу експертів і лідерів думок з різних країн світу. Почесними учасниками форуму стали: мер Кракова Яцек Майхровський, віце-мер Будапешта Габор Багді, лауреат Нобелівської премії світу 2007 року Раджендра Пачаурі. Відкривав форум Київський міський голова Віталій Кличко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!