Головна Новини Прес-реліз 2021 Про ментальне здоров'я, потенціал і можливості людського мозку: зустрічайте топових спікерів конференції Brain Ukraine 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Про ментальне здоров'я, потенціал і можливості людського мозку: зустрічайте топових спікерів конференції Brain Ukraine 2021

Brain Ukraine 2021 буде цікава всім, хто піклується про саморозвиток і прагне поліпшити якість свого життя

14 вересня 2021, 21:42
Поділіться публікацією:
Про ментальне здоров'я, потенціал і можливості людського мозку: зустрічайте топових спікерів конференції Brain Ukraine 2021

Brain Ukraine 2021

Як залишатися в ресурсі, навчитися концентруватися в епоху багатозадачності, прокачати свою пам'ять? Як залишатися продуктивним і в 70 років? Чому фізична активність так важлива для мозку?

Про це та багато іншого розкажуть на першій конференції Brain Ukraine про можливості людського мозку, а також методи підвищення його продуктивності, яка відбудеться 12 жовтня в київському конференц-холі "Оазис".


Brain Ukraine 2 021 буде цікава всім, хто піклується про саморозвиток і прагне поліпшити якість свого життя: бути ефективним на роботі, в школі або університеті, краще засвоювати інформацію, займаючись самоосвітою, не "вигоряти" і залишатися енергійним.

Організатор заходу — міжнародна компанія Smile-Expo.

П'ятірка топових спікерів конференції


На івент виступлять провідні експерти в сфері нейропсихології, біології, поведінкової психології, коучі тренінгових центрів. Вони розкажуть про функції мозку і способи підвищення його когнітивних здібностей.


П’ятірка топових спікерів конференції

На івенті виступлять провідні експерти у сфері нейропсихології, біології, поведінкової психології, коучі тренінгових центрів. Вони розкажуть про функції мозку та способи підвищення його когнітивних здібностей.


Серед спікерів конференції:


  • Олег Кришталь професор, доктор біологічних наук, академік НАН України. Обіймає посаду першого заступника директора Інституту фізіології ім. О. Богомольця НАН України. Член Європейської академії наук. Вчений виступить із темою "Я і мозок. Простими словами про складні механізми функціонування мозку".

  • Дмитро Вакуленко – медичний психолог, співзасновник психологічного центру "Початок", постійний запрошений експерт каналу "1+1". Експерт розкриє тему "Фізична активність і робота мозку: чому не варто нехтувати фізкультурою".

  • Богдан Ткач – перший український нейропсихолог, вчений, доктор психологічних наук, засновник Української наукової школи нейропсихології, керівник науково-дослідного відділу Першої нейромаркетингової компанії України Neuro Psy Tech Group. На Brain Ukraine вчений розповість про сучасні нейротехнології, створені для покращення діяльності мозку.

  • Лада Пєтухова – тренер усвідомленості, коуч ICF (тренінговий центр "О'сознание"). Спікерка розкриє тему "У потоці, в ресурсі як бути ефективним?" та просто на конференції проведе для гостей практику – ресурсну медитацію.

  • Віктор Рубльов тренер з розвитку можливостей мозку, брейнхакер, директор із розвитку "Бізнес Радіо", головний редактор радіошоу "МОТИВ". Входить до трійки найкращих тренерів України за результатами акредитації тренінгових компаній Академією ДТЕК. Тема доповіді – "Як поліпшити концентрацію та бути продуктивним під час постійних відволікань і багатозадачності?".


Докладну програму та анонси спікерів шукайте на офіційному сайті заходу.

Спеціальний промокод на знижку

Скористайтеся шансом заощадити! Під час реєстрації введіть промокод BConf_20 та отримайте знижку 20%. Пропозиція доступна на сайті brainukraine.com.ua.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!