Головна Новини Прес-реліз 2020 Провайдер «Зеонбуд»: 20 млн телеглядачів цифрової мережі Т2 перемогли
commentss НОВИНИ Всі новини

Провайдер «Зеонбуд»: 20 млн телеглядачів цифрової мережі Т2 перемогли

Цифрова телемережа Т2 отримала право наступні 10 років надавати доступ до телебачення в сучасному форматі

8 грудня 2020, 18:28 comments1207
Поділіться публікацією:
Провайдер «Зеонбуд»: 20 млн телеглядачів цифрової мережі Т2 перемогли

ФОТО: З відкритих джерел

4 грудня ТОВ "ЗЕОНБУД", провайдер цифрової мережі Т2, отримав в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення оновлені бланки ліцензій терміном дії до кінця 2030 року, тобто ліцензії продовжені ще на 10 (!) років.

Таким чином, 20 мільйонів телеглядачів, які дивляться телебачення за допомогою цифрової мережі Т2, отримали заслужену перемогу, адже саме їх вибір став головним фактором того, що цифрова телемережа отримала право і наступні 10 років надавати доступ до телебачення в сучасному форматі. З цією визначною подією ми щиро і вітаємо всіх телеглядачів.

Окремо хочемо подякувати Президенту України, Офісу Президента України та Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення за надання такої перспективи цифрового ефірного телебачення, адже в умовах необхідності забезпечення безпеки інформаційного простору країни та жорсткої конкуренції за телеефір було досить непросто знайти компромісне і правильне рішення.

Але тепер всі сумніви і дискусії позаду і 20 мільйонів телеглядачів отримало десятирічну перспективу. ТОВ "ЗЕОНБУД" хоче запевнити всіх телеглядачів мережі Т2 в тому, що і надалі докладатиме всіх зусиль, щоб надавати сучасну та якісну послугу. Попереду багато планів і роботи з розширення покриття телемережі та пакету послуг, впровадження новітніх доповнень і багато іншого.

Користуючись нагодою, вітаємо телеглядачів з наступаючим Новим роком! Бажаємо, щоб у новому році було якомога більше саме позитивних новин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Хахол

8 грудня 2020, 23:02

И в жопу эти мегого и свит тв!!!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!