Головна Новини Прес-реліз 2021 Рейтинговій платформі медіагрупи «Коментарі» виповнюється рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинговій платформі медіагрупи «Коментарі» виповнюється рік

Платформа Ratings.Comments.UA провела 23 анкетування на різні теми і стала сучасним зручним інструментом для галузевих експрес-опитувань

21 квітня 2021, 12:54
Поділіться публікацією:
Рейтинговій платформі медіагрупи «Коментарі» виповнюється рік

Рік рейтинговій платформі медіагрупи «Коментарі»

Коли рік тому пандемія коронавірусної інфекції COVID-19 і карантин посилили тренд на діджиталізацію, платформа Ratings.Comments.UA стала своєчасною відповіддю на запит суспільства на онлайн сервіси. Протягом року читачі порталу визначили найефективнішого з усіх українських президентів, обрали політиків і експертів, яким довіряють найбільше, а також відповіли на багато інших питань.

Сьогодні Ratings.Comments.UA є головним рейтинговим ресурсом, що показує думку суспільства у статистичному вигляді. Повсякденна практика показує, що нова модель проведення досліджень онлайн відповідає дійсним рейтинговими показниками, які раніше традиційно визначалися при безпосередній бесіді з респондентами.

Багато профільних об'єднань та асоціацій, а також політики, політологи та різні ЗМІ стикаються з необхідністю проводити регулярні опитування щодо найбільш важливих і резонансних тем. І за рік існування Ratings.Comments.UA продемонструвала, що здатна успішно справлятися з цим завданням.

Платформа спеціально адаптована під сегментування аудиторії за професійною ознакою, щоб можна було дізнатися реакцію вузької категорії громадян на ту чи іншу проблему.

Щоб уникнути фейків та інших ризиків у сфері безпеки, реєстрація доступна через Фейсбук з ручною модерацією акаунтів (але не голосів — ваш голос повністю анонімний!). Це дозволяє побачити істинний результат без будь-яких махінацій.

Підсумки голосування доступні для читачів не тільки безпосередньо в опитуванні, але й у статтях та інфографіках, які регулярно виходять на нашому сайті.

Підписуйтесь, щоб не пропустити важливі для вашої аудиторії дослідження і стати частиною масштабної всеукраїнської онлайн-ініціативи, здатної змінити підхід до опитувань в нашій країні.

Портал "Коментарі", маркетингове агентство "ТоШоНадо" і компанія "Масаві" промотують і просувають платформу Ratings.Comments.UA.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!