Головна Новини Прес-реліз 2021 Спецпроєкт порталу «Коментарі» «Без кнопок» - неформальні інтерв'ю без однотипних питань
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецпроєкт порталу «Коментарі» «Без кнопок» - неформальні інтерв'ю без однотипних питань

Інтерв'ю в режимі «Без кнопок» у спецпроєкті порталу «Коментарі» - це новий формат спілкування ЗМІ з політиками

7 травня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:
Спецпроєкт порталу «Коментарі» «Без кнопок» - неформальні інтерв'ю без однотипних питань

Без кнопок. Колаж: Д. Романюк / Comments.ua

Портал "Коментарі" представляє спецпроєкт "Без кнопок" — це неформатні інтерв'ю, де політик може бути самим собою. Невимушена атмосфера, жива бесіда та цікаві теми — головні умови спілкування в режимі "Без кнопок".

"Без кнопок" — спільний спецпроєкт маркетингового агентства ToShoNado і порталу "Коментарі", який представить серію інтерв'ю нового покоління.

Якщо ви втомилися від одноманітних бесід у форматі "хард" із допитами під лампою, а також нудних розпитувань про біографію, то вам саме сюди.

Це новий формат спілкування ЗМІ з політиками. Ви побачите максимальне розкриття героя в неформальній ігровій обстановці, поза стінами ВРУ, без однотипних питань, тобто в режимі "Без кнопок".

Героями спецпроєкту вже встигли стати заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", народний депутат Євгенія Кравчук і народний депутат України від партії "Слуга народу" Вікторія Кінзбурська.

Кравчук розповіла про цензуру в інтернеті, "протягування" Вітренка та протистояння Разумкова і Зеленського, а її колега — Кінзбурська - у форматі "Без кнопок" поділилася інформацією про корупцію в ДАБІ, зарплати депутатів, кулуарні домовленості та про те, якою мовою повинна говорити України.

Нагадаємо, Comments.ua — інформаційно-аналітичний портал із регіональними новинними стрічками, що входить у ТОП-20 провідних ЗМІ України за версією агентства USAID (США). "Коментарі" об'єднують функції щоденної газети, аналітичного журналу та інформаційного агентства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про запуск нового спецпроєкту "Міністр, кава, круасан". Політика і реформи в кожній із галузей — це основний курс розвитку України, і наші бесіди будуть саме про це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!