Головна Новини Прес-реліз 2020 Справжні супергерої "Моршинська Спортик"
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжні супергерої "Моршинська Спортик"

Зустрічай, нова рекламна кампанія “Моршинська-Спортик”, головними героями якої стануть реальні діти

8 жовтня 2020, 19:07
Поділіться публікацією:
Справжні супергерої "Моршинська Спортик"

Фото: sportyk.morshynska.ua

Обличчя нової рекламної кампанії “Моршинська Спортик” сьогодні ходять в школу, займаються спортом, тусуються з друзями, грають в активні ігри та не здогадуються, що вже за декілька місяців прикрасять особливі етикетки продукту. Адже саме зараз стартує креативний проєкт бренду: “Моршинська Спортик” розшукує супергероїв, які живуть серед нас та готуються вирішувати долю нашої планети вже найближчим часом.

“У команди Моршинської є мрія! Ми хочемо, аби у світі ще більше людей йшли до своїх цілей, цінували природу і себе в ній, слідкували за власним тілом та гідробалансом. Масштабно? Так, певно. Але ж будь-яка велика ідея складається з маленьких кроків. Тож кожен наш проєкт, кожна комунікація – можливість ще більше наблизитись до мети.
З лінійкою “Моршинська Спортик” ми ведемо діалог з поколінням, яке вже завтра будуватиме наш світ. Вони круті, технологічні, дуже розвинені та надзвичайно цілеспрямовані. Вони точно знають, чого хочуть і як цього досягти. Наша місія, суперзавдання та надмета – прищепити їм любов до активного способу життя, власного тіла та відповідального споживання води з раннього віку. Ми певні, що цей лайфстайл для них стане аксіомою, невід’ємною частиною життя, як подих або ковток чистої води.

В новій рекламній кампанії ми вирішили не малювати героїв, а знайти їх серед нас. Адже ті, хто в майбутньому рухатимуть Землю вперед, сьогодні наполегливо працюють та розвивають свої здібності. Справжні супергерої та супергероїні живуть серед нас, та ми мріємо, аби саме вони прикрасили нові етикетки “Моршинська Спортик”. 

За останній рік ми зрозуміли, що не все у світі залежить від нас. Та я переконаний, що кожен здатен писати свій сценарій та впливати на майбутнє. Ми всі можемо будувати омріяне завтра просто зараз. Кожен в своїй сфері. І світ неодмінно відгукнеться”, — розповідає про креативний проєкт директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

picture

Щоб стати обличчям “Моршинська Спортик”, необхідно лише надіслати фото дитини майбутнього супергероя та невелику історію про його улюблену активність на онлайн-платформу та чекати на результати. Переможців будуть визначати щомісяця у відкритому голосуванні, а фото почнуть з’являтись на етикетках вже на початку наступного року. На старт, увага, руш! 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!