Головна Новини Прес-реліз 2023 СВОЄ СВІТЛО: як портативні зарядні станції EcoFlow рятують українців від відключень
commentss НОВИНИ Всі новини

СВОЄ СВІТЛО: як портативні зарядні станції EcoFlow рятують українців від відключень

Лише за кілька місяців, у пік планових та аварійних відключень по всій країні, компанія DroneUA забезпечила десятки тисяч українських домівок та господарств власним резервним живленням

31 січня 2023, 12:15
Поділіться публікацією:
СВОЄ СВІТЛО: як портативні зарядні станції EcoFlow рятують українців від відключень

портативні зарядні станції Ecoflow

У 2022 році майже 37 тисяч українських сімей придбали портативні електростанції EcoFlow, які спроможні забезпечити досить великий обсяг електропостачання — 48,6 МВт на годину. Тобто важливе електрообладнання домогосподарств продовжує працювати у періоди планових або аварійних відключень, а  енергосистема України менше потерпає від перенавантажень.

"За підсумками 2022 року бренд  EcoFlow сягнув майже 70% українського ринку товарів для побутового електрозабезпечення. Три чверті реалізованого обладнання ми передали споживачам у період з жовтня по грудень, коли українська енергетика потерпала від ворожих обстрілів", — зазначає Валерій Яковенко, співзасновник та керуючий партнер компанії DroneUA, яка виступає ексклюзивним дистриб’ютором продукції EcoFlow в Україні.

За його словами, зараз попит на портативні зарядні станції лишається високим – населення продовжує забезпечувати житло та господарства резервними джерелами живлення.  А EcoFlow залишається лідером на ринку енергоефективних рішень для споживача, як за об’ємами продажів, так і за рівнем довіри до бренду.

У 2023-му році компанія DroneUA  запланувала максимально допомогти населенню та бізнесу стати незалежними від централізованого електропостачання.

DroneUA — ексклюзивний дистриб’ютор продукції EcoFlow в Україні

Зараз компанія готує до інсталяції на ринку автономні системи електрозабезпечення EcoFlow Power Kits. Це мініелектростанції, які максимально прості у встановленні, мають власні генеруючі установки, потужні накопичувачі електроенергії та смарт-хаб, який відповідає за керування всією електросистемою будинку.  Системи EcoFlow Power Kits ємністю від 2 до 15 КВт на годину здатні в автономному режимі повністю забезпечити електроенергією житловий будинок, соціальний, торговельний чи промисловий об’єкт. Система може керуватися через мобільний додаток, що робить управління максимально доступним та простим навіть перебуваючи далеко за межами країни.  

DroneUA об'єднав навколо ідеї енергетичної свободи державні структури, фінансові установи, торгових партнерів, профільних інсталяторів. Це дає можливості, щоб цілі громади могли стати енергетично незалежними завдяки використанню передових технологій.

"Завдяки партнерству з Ощадбанком  представники бізнесу вже зараз можуть придбати товари  EcoFlow на вигідних умовах державної програми "Доступні кредити 5-7-9%". Купити обладнання вартістю до 6 млн грн можна практично за нульовими ставками і розраховуватися частинами впродовж 5 років", — повідомив Валерій Яковенко. 

EcoFlow — світовий виробник технологічних рішень в галузі портативних накопичувачів електроенергії, енергетичних систем для автономного забезпечення будинків та об’єктів з використанням можливостей джерел відновлюваної енергетики. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!