Головна Новини Прес-реліз 2021 Телеканалу "НАШ" – 3 роки!
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканалу "НАШ" – 3 роки!

"НАШ" посідає перші позиції рейтингу та входить до топ-3 інформаційних телеканалів України

8 листопада 2021, 12:30
Поділіться публікацією:
 Телеканалу "НАШ" – 3 роки!

Телеканал "НАШ" святкує день народження, фото телеканалу "НАШ"

Саме у ніч із 6 на 7 листопада 2018 року в інформаційному полі України стартував телеканал “НАШ” і одразу ж голосно заявив про себе, склавши вагому конкуренцію українським інформаційним мовникам.

"НАШ" — це не просто телеканал, а ціла інформаційна медіаплатформа та сучасний технологічний комплекс, що забезпечує цілодобове прямо ефірне мовлення, із щоденними ток-шоу зі власних студій та оперативними включеннями з місць подій. Ми перші на телевізійному просторі України у прямому ефірі використали технологію доповненої реальності та єдині, хто проводить інтерв'ю у студії наживо з цікавими людьми, які фактично знаходяться в іншій частині світу. Ми — майданчик для найрізноманітніших думок і дуже люблять нас глядачі, про що свідчать показники телеогляду.

Сьогодні "НАШ" посідає перші позиції рейтингу та входить до топ-3 інформаційних телеканалів України. Лідерство каналу на ринку доповнює динамічний розвиток YouTube каналу "НАШ", який вже отримав Золоту кнопку YouTube, а також успішний інформаційний сайт, соціальні мережі та Telegram-канал.

“Я пишаюся командою телеканалу “НАШ”, пишаюся сміливістю журналістів, провідних, операторів. Три роки важкої роботи та випробувань. Пожежа, вибух, тиск влади та багато іншого. Це все вас тільки більше загартує. Бажаю віри та знати, що, піднімаючи планку все вище, ви показуєте для чого замислювався і будувався "НАШ", — сказав Євген Мураєв, лідер партії "НАШІ".

“Спочатку ми створювали телеканал мрії та лише завдяки команді нам удалося здійснити цю мрію. Рушійною силою "НАШого" є люди, які працюють у компанії, їх професіоналізм, знання, креативність, талант і віра у спільну справу, що дуже цінно. Кожен співробітник має великий досвід в інформаційному просторі, чітко знає свою зону відповідальності та викладається на всі сто. Я пишаюся професійною командою "НАШого", у складі якої понад 300 осіб і бажаю кожному втілити свої мрії”, — каже виконавчий директор Олена Рудик.

Наш, мабуть, єдиний незаангажований телеканал України пріоритет якого – свобода слова. З перших хвилин мовлення телеканал "НАШ" не боявся говорити правду, а принциповість і непохитність наших журналістів показувати реальність того, що відбувається, завжди була приводом для їх утиску. Постійно телеканал намагаються позбавити права висвітлювати події політичного та соціального життя країни, хочуть незаконним шляхом позбавити ліцензії, вплинути на мовлення. Але ми віримо, що вистоїмо.

"Прекрасний колектив, сучасний телеканал і якщо хтось хоче, щоб він змінив свою політику, то ми не можемо змінити її, тому що у нас немає політики. У нас позиція така, і ми не можемо відступити від своєї стратегії. Ми запрошуємо усі політичні сили. От якби канал проповідував якусь одну позицію, тоді ми сказали, ну поміняйте одну на іншу. Але у нас немає політики, це наша редакційна позиція", — сказав генеральний директор телеканалу Володимир Грановський.

У свій день народження ми дякуємо нашому глядачеві за вибір і підтримку, Ви — наше натхнення і завдяки ВАМ ми працюємо. "НАШ" покаже!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!