Головна Новини Прес-реліз 2021 ТОП-12 найпопулярніших чоловічих захоплень: стартує нове опитування видання «Коментарі»
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-12 найпопулярніших чоловічих захоплень: стартує нове опитування видання «Коментарі»

За підсумками опитування порталу «Коментарі» буде сформований рейтинг чоловічих захоплень

23 червня 2021, 09:02
Поділіться публікацією:
ТОП-12 найпопулярніших чоловічих захоплень: стартує нове опитування видання «Коментарі»

Найпопулярніші чоловічі захоплення

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка сьогодні є головним рейтинговим ресурсом онлайн, шляхом голосування серед користувачів Facebook визначать "ТОП-12 найпопулярніших чоловічих захоплень". Голосування триватиме з 3 по 15 червня 2021 року.

У кожного чоловіка повинні бути захоплення, які зроблять його життя цікавішим і більш насиченим. У хобі чоловік здатний реалізувати свої можливості, які не може, з якихось причин, проявити, на роботі чи вдома. За допомогою улюбленого захоплення можна розширити коло знайомств, зустріти близьких за духом людей, отримати нові знання. Крім того, хобі — це ще й розвантаження для нервової системи, зміцнення душевної рівноваги та підвищення самооцінки.

Видання "Коментарі" пропонує вибрати найпопулярніші чоловічі захоплення, які додають інтересу до життя і допомагають стати більш сформованою людиною.

Відзначимо, що кожен бажаючий може віддати свій голос за одне хобі, причому анонімно — ніхто крім вас не дізнається, за що ви проголосували (інші будуть бачити лише загальну статистику). Вибрати можна тільки одне чоловіче захоплення.

Нагадаємо, з 17 по 31 травня 2021 року портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" проводили опитування "Топ-50 політичних експертів України". За підсумками дослідження, перше місце з результатом 23,94% "захопив" Голобуцький Олексій — заступник директора Агентства моделювання ситуацій. Друге місце з результатом в 14,52% отримав Клочок Валерій — політичний аналітик; а третю позицію займає Чаплига Михайло — засновник молодіжної громадської організації "Центр прикладної політики CТРАТАГЕМА", у якого 13,57%. На яких позиціях опинилися інші експерти — можна почитати за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!