Головна Новини Прес-реліз 2021 ТОП-12 найпопулярніших спортивних брендів: стартує опитування від видання «Коментарі»
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-12 найпопулярніших спортивних брендів: стартує опитування від видання «Коментарі»

За підсумками опитування «Коментарі» сформують рейтинг улюблених брендів спортивних товарів читачів порталу

2 червня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:
ТОП-12 найпопулярніших спортивних брендів: стартує опитування від видання «Коментарі»

Читачі порталу "Коментарі" обирають кращі спортивні бренди

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка наразі є головним рейтинговим ресурсом онлайн, шляхом голосування серед користувачів Facebook визначать "ТОП-12 найпопулярніших спортивних брендів". Голосування триватиме з 3 по 15 червня 2021 року.

Спортивний одяг і взуття — незамінні атрибути гардеробу практично будь-якої людини: і професійного спортсмена, і любителя активного відпочинку.

Найчастіше бренди одягу відображають не тільки достаток власника, а й підкреслюють його стиль та унікальність. У світі існують сотні брендів спортивного одягу, але лише деяким із них вдалося досягти статусу легендарних.

Видання "Коментарі" пропонує вам вибрати найпопулярніший спортивний бренд в Україні, якому вдалося завоювати покупців своєю високою якістю, постійними інноваціями та вдалими рекламними кампаніями.

Вибрати можна серед таких брендів:

- Adidas;
— ASICS;
— Converse;
— Fila;
- Kappa;
- Lacoste;
- Lotto;
— New Balance;
— Nike;
— Puma SE;
— Reebok;
— Under Armour.

Зазначимо, що кожен бажаючий може віддати свій голос за улюблений спортивний бренд, причому анонімно. Ніхто, крім вас, не знатиме, за кого ви проголосували (інші будуть бачити лише загальну статистику).

Вибрати можна лише одну компанію з виробництва спортивного одягу. Змінити своє рішення після голосування вже буде не можливо.

Нагадаємо, що з 22 квітня по 4 травня 2021 року портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" проводили опитування "Рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України".

За підсумками голосування, перше місце з результатом у 37,34% зайняла Azur Air. На яких позиціях опинилася решта учасників рейтингу ТОП-авіакомпаній України, можна почитати за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!