Головна Новини Прес-реліз 2021 ТОП феміністок Верховної Ради: стартує нове опитування порталу "Коментарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП феміністок Верховної Ради: стартує нове опитування порталу "Коментарі"

Українці визначать народну обраницю, яка найактивніше бореться за рівні права жінок та чоловіків

16 листопада 2021, 15:15 comments8835
Поділіться публікацією:
ТОП феміністок Верховної Ради: стартує нове опитування порталу "Коментарі"

ТОП феміністок Верховної Ради - колаж "Коментарі" Д.Романюк

Інформаційно-аналітичний портал "Коментарі" спільно з платформою "Ratings.comments.ua", що є одним із головних рейтингових онлайн-ресурсів, запускає нове всеукраїнське опитування "ТОП феміністок Верховної Ради". Охочі зможуть віддати свій голос із 17 по 29 листопада 2021 року.

Фемінізм вже став властивою частиною сучасного суспільства. Це політичний рух, метою якого є боротьба жінок за рівні з чоловіками права. За останні два роки в Україні ухвалили низку законів та правил, які, на думку феміністок, сприяють успішній самореалізації жінок.

Видання "Коментарі" вирішило провести опитування та визначити, хто в українському парламенті є головною активісткою у боротьбі проти жіночої дискримінації.

Загалом в опитуванні братимуть участь 86 жінок народних обраниць.

Зазначимо, що кожен охочий може проголосувати лише один раз. Вибір буде анонімним (інші користувачі зможуть побачити лише загальну статистику опитування). Зверніть увагу, що змінити рішення після голосування буде неможливо. За підсумками опитування ми визначимо найактивнішу…. Встигніть віддати свій голос!

Нагадаємо, що читачі інтернет-порталу "Коментарі" вже обирали Міс Верховна Рада – найсексуальнішу жінку українського парламенту. Переможницею стала Дар'я Володіна – українська журналістка, політичний експерт, член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики. Народна обраниця набрала 32,77% голосів.

Раніше "Коментарі" писали, що українці обрали найкращого мера. У голосуванні брали участь 21 тисяча користувачів. Кого назвали найуспішнішим градоначальником – читайте у матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Daren

17 листопада 2021, 10:30

https://bit.ly/3nTJVx1 - Крутотень !!!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!