Головна Новини Прес-реліз 2020 У дусі нічного міста: Макс Барських запускає власну лінію одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

У дусі нічного міста: Макс Барських запускає власну лінію одягу

Одяг NICK VANGARD для сміливих молодих людей

1 жовтня 2020, 15:26
Поділіться публікацією:








У дусі нічного міста: Макс Барських запускає власну лінію одягу

Макс Барських. Фото: nickvangard

Відомий український артист вирішив здивувати своїх шанувальників ще одним захопленням — модою. Він розповів, як в якийсь момент його життя з'явилася музика, тому він вирішив відкласти інтерес до світу моди трохи на потім.

NICK VANGARD — це історія про життєвий шлях Барських, в якій він залишається як і раніше вірним собі в своєму яскравому стилі і бездоганно-глянцевому зображенні.

Створити дебютну колекцію Барських допомогла його художня освіта і весь той нелегкий творчий шлях, через який йому вдалося пройти. Тому в ній він розкрив свободу, амбіції і тренди, які непідвладні часу.

"Я з дитинства цікавився світом моди. Збирав вирізки з журналів, дивився покази, вивчав історії різних модних будинків і дизайн в цілому. Але потім в моєму житті з'явилася музика і я відклав інтерес до фешн на невизначений термін. Зараз всі накопичені ідеї і знання я втілюю в бренд NICK VANGARD. Спробувавши себе в новому напрямку, я вивчив всі нюанси виробничого процесу, знайшов команду приголомшливо талановитих людей, самостійно створив ескізи. Вийшла повноцінна колекція з продовженням і планами", — коментує Макс Барських.

Колекція отримала назву Industrial Habits, і вона призначена для вільних молодих людей, які відчувають моду за рамками кліше. Industrial Habits — це про впевненість, про світ, в якому жінки сильні, а чоловіки не бояться потрапити під їх вплив. У рекламній компанії задіяні саундтреки, які Барських написав спеціально для показу.

Колекція складається з понад 50 одиниць: в ній представлені як чоловічі образи, так і жіночі. Плаття, багато з яких прикрашені мерехтливими паєтками, пір'ям і блискітками, сукні-смокінг, сукні максі-довжини з відкритими плечима, жакети прямого силуету, класичні чорні штани із завищеною талією, брюки та сукні з еко-шкіри — все це з'явиться в продажу в жовтні на офіційному сайті бренду.


Раніше "Коментарі" повідомляли, Макс Барських презентував англомовний EDM-сингл SILENCE.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!