Головна Новини Прес-реліз 2021 У Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться перший інклюзивний чемпіонат з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться перший інклюзивний чемпіонат з футболу

Перший в Україні чемпіонат з футболу серед дітей з інвалідністю відбудеться 27 червня

27 травня 2021, 13:29
Поділіться публікацією:
У Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться перший інклюзивний чемпіонат з футболу

Діти з інвалідністю зіграють у футбол на НСК "Олімпійский"

У Києві на НСК Олімпійський 27 червня відбудеться перший в Україні інклюзивний чемпіонат з футболу в рамках проекту благодійного фонду SG Charity "Інклюзивний футбол для дітей" та за підтримки футболіста Manchester City Олександра Зінченка.

Повідомляється, що в результаті регулярних тренувань тривалістю десять місяців буде проведено перший в Україні чемпіонат з футболу серед дітей з інвалідністю. Чемпіонат запланований на 27 червня і відбудеться в столиці на НСК Олімпійський за підтримки футболіста Manchester City Олександра Зінченка.

picture

"Мені б дуже хотілося, щоб у спорті не було поділу. Всі люди незалежно від їх ментальних, психологічних або фізичних особливостей, повинні мати рівні можливості у спорті. Зокрема, футбол має унікальну об'єднуючу силу і може служити одним з інструментів розвитку інклюзивного суспільства. Проект "Інклюзивний футбол для дітей" допомагає особливим дітям соціалізуватися, розвиватися та отримувати море позитивних емоцій. Коли команда благодійного фонду, платформа розвитку інклюзії в Україні, ділиться у себе на сторінці фотографіями з тренувань, я розумію, що ми все робимо правильно. Наша мета — допомогти кожній дитині з особливостями розвитку здійснити її мрію. Футбол для кожного", — поділився думкою про проект футболіст Олександр Зінченко на сторінці в Instagram.

picture

У пресслужбі також поділилися інформацією про те, як будуть проходити самі змагання. Так, учасники кожної групи будуть розділені по 4 команди й зіграють між собою шість футбольних ігор. Після закінчення матчів пройде нагородження команд кубками. Також учасники будуть нагороджені медалями та статуетками за номінаціями.

"Чемпіонат пройде в атмосфері футбольного свята, діти відчуватимуть підтримку уболівальників, що допоможе зарядитися бойовим духом і налаштуватися на подальші заняття футболом", — відзначають у пресслужбі.

picture

Крім того, кожному гравцеві буде присвоєна своя позиція на футбольному полі в залежності від уподобань, рівня освоєних навичок і можливостей дитини.

"Ключові навички, які діти освоїли й будуть застосовувати під час матчу: ведення м'яча, паси, удари по воротах. Підбадьорювати команди, мотивувати та направляти буде тренер проекту, який займався з дітьми протягом року. Забезпечувати дотримання правил гри буде футбольний арбітр", — кажуть у пресслужбі Фонду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!