Головна Новини Прес-реліз 2020 UNIT.City показав «1984» Джорджа Орвелла
commentss НОВИНИ Всі новини

UNIT.City показав «1984» Джорджа Орвелла

В інноваційному парку UNIT.City пройшов open-air спектакль «1984» від Театру на Подолі

17 вересня 2020, 15:50
Поділіться публікацією:
UNIT.City показав «1984» Джорджа Орвелла

Команда інноваційного парку UNIT.City запросила трупу Театру на Подолі для організації імерсивні вистави "1984", де кожен глядач став учасником подій.

Три дзвінка перед поданням були замінені на постріли з рушниць. У глядацький зал гостей "запрошували" актори театру, які переодяглися в костюми армії Старшого Брата. Свої місця глядачі займали в конвої збройних солдатів зі службовими доберманами.

За словами СМО UNIT.City Артема Бойко, вибір саме цієї п'єси — невипадковий. UNIT.City активно діджіталізірует свою територію: зовсім скоро в інноваційному парку з'являться патрульні дрони і AI-камери. Це перші кроки команди на шляху трансформації інноваційного парку в smart-city-проект, тому важливо підкреслювати, що захист персональних даних повинна бути пріоритетним напрямом діджіталізаціі.

"Ми розуміємо — від розпізнавання осіб і збору big data до" Великого Брата "всього один крок. Тому що загальна діджіталізація несе не тільки благо, але і загрози. Саме тому, на жаль, роман про жахи тоталітаризму, написаний в середині минулого століття, актуальне сьогодні, як ніколи. Проблеми захисту персональних даних активно обговорюються на протязі останніх років. І ми впевнені, що про це потрібно говорити все частіше і більш відкрито, а можливості АІ і big data повинні бути прозорими і зрозумілими ", — розповідає Артем Бойко.

П'єса "1984" написана Майклом Джином Салливаном і є адаптацією культового роману-антиутопії Джорджа Орвелла. Вона показує життя в тоталітарному суспільстві, позбавленому свободи волі, і силу державної пропаганди.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!