Головна Новини Прес-реліз 2022 В Україні розпочата програма безкоштовної вакцинації, чіпування, стерилізації домашніх тварин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розпочата програма безкоштовної вакцинації, чіпування, стерилізації домашніх тварин

Українська ветеринарна асоціація дрібних тварин (USAVA) втілює в життя програму для власників тварин

14 вересня 2022, 19:14 comments2984
Поділіться публікацією:
В Україні розпочата програма безкоштовної вакцинації, чіпування, стерилізації домашніх тварин

Нова програма для домашніх тварин в Україні (фото з відкритих джерел)

Разом з агресією Росії в наші домівки прийшли незгоди та страждання. Біда зачепила не тільки людей України. Нарівні з людьми страждають і чотирилапі улюбленці. Адже в ситуації постійних загроз, нестабільності, зниження матеріального рівня їх власників, тварини не отримують належної турботі та догляду. Аби підтримати власників домашніх тварин у цей скрутний час, Українська ветеринарна асоціація дрібних тварин (USAVA) втілює в життя програму для власників тварин, які потребують допомоги. Вона здійснюється за підтримки Міжнародного фонду захисту тварин IFAW.

Війна Росії проти Україні триває. Наші військові б'ються за свободу і незалежність народу.

Життєва ситуація у більшості власників домашніх тварин за час війни значно погіршилася. Хтось змушений був покинути домівку і забрати тварину із собою. А у когось житла просто не залишилося після ворожих обстрілів. Та навіть якщо біда обійшла їх оселі, то часто-густо фінансові труднощі просто не залишають можливостей для належно доглядати за нашими чотирилапими друзями.

Заради того, щоб допомогти співвітчизникам  у ці скрутні часи та зменшити ризики для здоров'я їх домашніх улюбленців,  Українська ветеринарна асоціація дрібних тварин (USAVA) започаткувала спеціальну програму. Ветеринарні клініки, які приймають участь в програмі, пропонують безкоштовні вакцинацію, чіпування, стерилізацію домашніх тварин.

Своєчасна  вакцинація від сказу захистить як саму тварину, так і людей від вкрай небезпечного захворювання.

Стерилізація — надійний профілактичний засіб проти чималого переліку онкологічних захворювань у тварин. Вона виключає ризик появи небажаного потомства. Тобто є запорукою скорочення кількості бездомних собак та котів. Врешті решт, така процедура дозволяє скоригувати поведінку тварини в кращу сторону. Що робить життя як домашньої тварини, так і її господарів більш комфортним.

Чіпування — надійний спосіб ідентифікації домашніх тварин. Мікрочіп із записаним у ньому та зареєстрованим у базі даних унікальним номером полегшує пошук, та ідентифікацію тварина, що загубилася.

На жаль, незгоди воєнного часу для багатьох відсунули турботи про наших підопічних на задній план. Тому ветеринарні лікарі вирішили допомогти у такій скрутній ситуації.


picture

"Війна не змусила нас скласти руки, – розповідає д-р Владлен Ушаков, президент USAVA. — Тварини не перестають хворіти незалежно від зовнішніх обставин. Якою б складною не була ситуація в країні, потреба у ветеринарный допомозі залишається."

Скориставшись послугами, які передбачає програма, власники не тільки захистять своїх улюбленців від небезпечних захворювань та зменшують ризики виникнення загрозливих чи небажаних ситуацій. Після чіпування та вакцинації вони отримають документи, необхідні для перетину кордону з домашньою твариною.

В програмі приймають участь зазначені нижче ветеринарні клініки:

Київ: Ветеринарна клініка доктора Медведєва

вул. Феодори Пушиної, 25. (+380932650229)

Ліцензія АВ №583589

Одеса: Ветеринарна клініка "ВетПрем’єр"

вул. Іцхака Рабіна, 7, +380678225252

Ліцензія №766

Харків: Цілодобова ветеринарна клініка "ДОВІРА"

вул. Клочківська, 191д, +380680793982

Ліцензія №65

Львів: Ветеринарна клініка "Ветсервіс"

вул. Рубчака, 21Б

+380965321685

Ліцензія АВ №499480

Перелік клінік та контакти також можна знайти  в соцмережах Facebook, Instagram, месенджері Telegram, на сайті програми.та сайті Української ветеринарної асоціації дрібних тварин (USAVA) 

Реалізація програми підтримки для власників тварин, які потребують допомоги, стала можлива за підтримки партнера  Української  ветеринарної асоціації дрібних тварин (USAVA) — Міжнародного фонду захисту тварин IFAW.

Для довідки:

Українська ветеринарна асоціація дрібних тварин (USAVA) — громадська організація, яка сприяє  підвищенню престижності професії лікаря ветеринарної медицини

В умовах війни USAVA надає допомогу та підтримку колегам (лікарям, фельдшерам, асистентам, студентам ветеринарної медицини) та підприємцям, які повністю або частково втратили ветеринарний бізнес, роботу чи знаходяться у вимушеній евакуації.

Міжнародний фонд захисту тварин (International Fund for Animal Welfare; IFAW) - одна з найбільших неурядових екологічних благодійних організацій на планеті. Заснований у 1969 р. Від самого початку російського вторгнення в Україну, IFAW активно підтримує зусилля щодо задоволення надзвичайних потреб домашніх тварин, диких тварин та їх власників, які постраждали від війни. Лише за перші 100 днів війни IFAW безпосередньо допоміг більш ніж 42 000 свійських тварин (більшість з яких — коти та собаки).

Додаткова інформація стосовно програми:

Tel: 050 492 0002, 050 482 3767



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ольга

18 березня 2023, 11:14

подскажите как зарегистрировать своих кошек? Они все почипированы.

Ігор

14 вересня 2022, 19:38

Це добра справа на відміну від корумпованої влади, яку хвилює тільки влада та гроші і вона сама.

Микита

14 вересня 2022, 18:49

Класна ідея! Заведу свого кота.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!