Головна Новини Прес-реліз 2022 В Україні вібувся Київський міжнародний економічний форум-2022 "Україна, яка перемагає"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вібувся Київський міжнародний економічний форум-2022 "Україна, яка перемагає"

Цього року форум пройшов в умовах воєнного стану та був присвячений темі “Україна, яка перемагає”.

23 листопада 2022, 12:19
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








В Україні вібувся Київський міжнародний економічний форум-2022 "Україна, яка перемагає"

прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на економічному форумі. Фото: форум "Україна, яка перемагає"

Форум об'єднав понад 700 учасників — представників влади, бізнесу, підприємців, інвесторів та міжнародних партнерів для того, щоб обговорити ефективні стратегії відновлення економіки України і те, як зміниться світ після перемоги України. 

Міжнародні спікери — професор політичних наук при Стенфордському університеті Майкл Мак-Фол, керівний партнер FutureMap Параг Ханна, Голова HEAD International GmbH Йохан Еліаш, голова Наглядової ради та член Комітету з питань корпоративного управління, винагород та призначень ПриватБанку Шерон Іскі та інші долучились до заходу в режимі онлайн.

Подію відкрив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, відзначивши роль українського бізнесу в майбутній відбудові України: "Попереду на нас чекає велика робота – втримати економіку в період війни, відновити економіку, збудувати її кращою, ніж була до цього. Дійсно, це період втрат, але і період можливостей, бо ми розуміємо, що ми будем відбудовувати речі, які втрачені, в кращому вигляді, ніж ми їх мали до цього".


Відкритий діалог влади та бізнесу стосувався стратегії відновлення економіки України, пріоритетних програм допомоги від міжнародних фінансових організацій, трансформації великих українських та міжнародних бізнесів, хеджування ризиків в умовах війни. А також того, як Україна змінює цифровий світ та як вигравати боротьбу за людський капітал. 

"Після нашої перемоги кожен українець має відчути на собі, що таке економічне зростання. Заради цього ми вже зараз об'єднуємо зусилля влади, бізнесу та суспільства. Тримати економічний фронт — надважливо", — зазначив Василь Хмельницький, український підприємець та ініціатор КМЕФ.

"У бізнес-школі не вчать, як вести бізнес під час війни. 25% українського бізнесу були змушені релокуватись, комусь довелось скорочувати команди або формувати нові, хтось змінював ринки збуту — тем для обговорення на КМЕФ 2022 було багато. Але ключове — вже сьогодні владі та бізнесу потрібно адаптовуватись до нових реалій, попри все розвиватись та спільно працювати на перемогу", — відзначив Юрій Пивоваров, генеральний директор КМЕФ.

Під час Київського міжнародного економічного форуму було зібрано 1 млн грн на підтримку Superhumans Center, спеціалізованої клініки протезування та реконструктивної хірургії для покращення якості життя наших героїв. 
Також у межах тихого аукціону, який відбувся під час форуму, у партнерстві з журналістами "Економічної Правди", вдалось зібрати понад 309 тис. грн для Збройних Сил України.

Фото з Київського міжнародного економічного форуму-2022 "Україна, яка перемагає" можна переглянути нижче:
Фото та відеоматеріали надані організаторами Київського міжнародного економічного форуму-2022 "Україна, яка перемагає".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!