Головна Новини Прес-реліз 2021 В Україні з’явився Інститут сталих стратегій: чим це допоможе вітчизняному бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з’явився Інститут сталих стратегій: чим це допоможе вітчизняному бізнесу

Місцевих підприємців збираються навчити будувати прибутковий бізнес

15 березня 2021, 18:33
Поділіться публікацією:
В Україні з’явився Інститут сталих стратегій: чим це допоможе вітчизняному бізнесу

Українців навчатимуть сталому розвитку бізнесу. Фото із відкритих джерел

Від 14 березня в Україні почав функціонувати Інститут сталих стратегій (Sustainable Strategies Institute). У розробці цього важливого для вітчизняних бізнесменів продукту брали участь Міжнародний інститут бізнесу, а також організація UN Global Compact, повідомляє прес-служба новоствореного відомства.

Інститут працюватиме у формі освітнього центру. Основне завдання структури — навчити управлінців українських компаній вибудовуванню сталих бізнес-стратегій та, як наслідок, отримувати значний прибуток.

За словами співзасновниці та керуючої партнерки Інституту сталих стратегій Наталії Гордійчук, важливий елемент, на який звернуть увагу в організації — соціалізація компанії, її співпраця із міжнародними партнерами.

"SSI — це майданчик, де бізнес зможе змоделювати прибутковий шлях до сталості, знайти ресурси, інструменти, експертизу та однодумців", — пояснює Гордійчук.

Визнані світом сталі практики ведення бізнесу діють за певними правилами: обдумано організовується план роботи, визначаються стратегії тощо. В новоствореній організації підприємців навчатимуть розуміти вимоги сучасного глобального бізнесу, створювати партнерські групи та союзи, запроваджувати загальновизнані стандарти. Також важливим елементом визначають необхідність введення міжнародного сертифікування — аби продукція чи послуги, якими займається бізнес, справді могли бути затребувані в інших країнах.

ажливо, щоб на кожному етапі розвитку компанія могла заробляти гроші та максимізувати свою ринкову вартість. Інтеграція сталого розвитку у стратегію бізнесу дає можливості залучення коштів вітчизняних та міжнародних фінансових інституцій", — пояснює важливість новосформованого Інституту інший його співзасновник Володимир Савчук.

Повідомляється, що початок навчання для бажаючих підприємців в ІСС розпочнеться із вересня 2021 року. Першим навчальним курсом стане дисципліна "Сталий менеджмент". Очікується, що до викладання залучать як вітчизняних, так і міжнародних експертів. "Студенти" матимуть змогу навчатися і теоретично, і практично — на прикладі оригінальних кейсів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чим так важливий Глобальний договір ООН для українського бізнесу.

Також на порталі можна дізнатися, чому учасники нинішніх підприємницьких протестів в Україні розчарувалися у президенті Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!