Головна Новини Прес-реліз 2021 Вчений Оксфордського університету і відомий футуролог представлять стратегію розвитку Одеси на найближчі 30 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчений Оксфордського університету і відомий футуролог представлять стратегію розвитку Одеси на найближчі 30 років

Провідні бізнесмени зберуться разом, аби запропонувати свої ідеї для розвитку міста

22 липня 2021, 12:54
Поділіться публікацією:
Вчений Оксфордського університету і відомий футуролог представлять стратегію розвитку Одеси на найближчі 30 років

В Одесі розробили економічну бізнес-візію міста ( фото з відкритих джерел)

17 вересня Одеса збере провідних бізнесменів країни для подання стратегії економічного розвитку до 2050 року. Презентація відбудеться у рамках Одеського бізнес-форуму, який пройде вперше на півдні України.

Перші особи великого бізнесу Одеського ділового клубу взяли на себе відповідальність і спільно з футурологом А. Длігачем і доцентом Оксфорду Владом Михненком розробили економічну бізнес-візію міста. Місія Одеського ділового клубу — формувати в Україні та за кордоном позитивний образ Одеси, створювати її репутацію як міста, сприятливого для життя, інвестицій і ведення бізнесу.

Економічна стратегія Великої Одеси визначає пріоритети в інвестиційному, експортному, індустріальному, транспортно-логістичному, туристичному, культурному та подієвому напрямках. 

“Любити Одесу лише на словах недостатньо. Треба щось для неї робити”, — зазначив співзасновник Одеського ділового клубу Дмитро Казавчинський.

Одеський діловий форум — постійнодіюча платформа й щорічний захід, мета якого — представляти середньострокові та короткострокові плани з реалізації основних векторів економічної стратегії, а також підбивати підсумки, звіряти результати, актуалізувати цілі й завдання.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Одесі хочуть заборонити електронні самокати. У міськраді Одеси обговорюють заборону на електросамокати, допоки нардепи не проголосують за оновлення правил дорожнього руху. На думку мера Одеси Геннадія Труханова, електричні самокати повинні, як і будь-який транспорт, регулюватися за допомогою ПДР. Однак на сьогодні подібні норми відсутні, хоча про їх необхідність розмови ходять уже давно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!