Головна Новини Прес-реліз 2020 Від Вінниці до Запоріжжя: читачі "Коментарів" визначили кращі і гірші міста для життя в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Від Вінниці до Запоріжжя: читачі "Коментарів" визначили кращі і гірші міста для життя в Україні

На думку українців, в трійці найкомфортніших міст України одразу три представники західної частини країни - Вінниця, Рівне та Хмельницький

11 серпня 2020, 17:00 comments1525
Поділіться публікацією:
Від Вінниці до Запоріжжя: читачі "Коментарів" визначили кращі і гірші міста для життя в Україні

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Рейтингова платформа порталу "Коментарі" RATINGS: Comments.UA підбиває підсумки чергового онлайн-голосування, в рамках якого наші читачі визначали найкомфортніші для життя міста України. За версією учасників опитування, переможцем в цій номінації стає місто Вінниця з результатом 12,32%. Друге місце — за Рівне (9,73%), а трійку призерів замкнув Хмельницький (8%).

У нашому опитуванні на перший план виносилися ті самі критерії, відштовхуючись від яких ми й голосуємо на місцевих виборах: комфорт рідного міста, його функціональність, якість інфраструктури, освіти та медицини, чистота і, врешті-решт, його краса. Всі ці фактори без винятку, а також безліч інших нюансів у 2020 році підлягають ретельній перевірці з боку місцевих жителів і приїжджих з інших міст країни.

Ми влаштували іспит для мерів обласних центрів, в якому оцінки їм виставляли самі українці. У яке місто України завжди хочеться повернутися, коли покидаєш його, і в який із задоволенням переїдеш, якщо трапиться така можливість? Відразу ж обмовимося: в нашому опитуванні були представлені 22 обласні центри, адже саме в цих містах зосереджені основні потоки місцевих бюджетів і вони є "візитними картками" своїх регіонів. Варто відзначити, що в опитуванні взяли участь практично 11 тисяч користувачів порталу, що робить вибірку  якіснішою та об'єктивнішою.

Також варто згадати, які міста набрали найменше балів в нашому опитуванні. На останньому, 22-му місці, виявилося Запоріжжя, отримавши трохи більше одного відсотка. З показником в 1,19% на одну позицію вище виявився Миколаїв, а замикає нижню трійку місто Чернівці (1,74%).

Повністю з результатами голосування можна ознайомитися тут.

Раніше "Коментарі" проводили опитування, яку марку автомобіля воліють українці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!