Головна Новини Прес-реліз 2020 Візьми участь у всеукраїнській акції «День піжам» і підтримай дітей в лікарнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Візьми участь у всеукраїнській акції «День піжам» і підтримай дітей в лікарнях

В акції традиційно беруть участь зірки шоу-бізнесу і політики

9 листопада 2020, 16:44 comments1149
Поділіться публікацією:
Візьми участь у всеукраїнській акції «День піжам» і підтримай дітей в лікарнях

У п'ятницю, 27 листопада, "Фундація Будинок Рональда МакДональда" запрошує всіх українців долучитися до благодійної акції "День піжам". Під час цього щорічного заходу піжама служить символом, який повинен підвищити усвідомленість українця про те, що дітям в лікарнях потрібна підтримка. Ми всі одягаємо піжаму, коли хворіємо або коли хочемо домашнього затишку, і тільки раз на рік ми можемо одягнути піжами, щоб зробити світ кращим.

Цього року всеукраїнський "День піжам" відбудеться в Україні вдруге. У цей день Фундація запрошує всіх одягнути піжаму на роботу або в школу, щоб долучитися до цієї благодійної ініціативи і підтримати дітей, які проходять тривалий медичне лікування, і їх сім'ї.

Щоб підготуватися до акції "День піжам" і дізнатися більше про неї, переходьте за посиланням.

Щоб взяти участь у благодійній ініціативі потрібно зробити фото в своїй улюбленій піжамі на роботі, навчанні або будинку, опублікувати фото в своїх соціальних мережах з хештегом # деньпіжам або # вдягаюбопідтрімую і зробити благодійний внесок на сайті Фундації.

У минулому році до акції приєдналися 35 зірок, лідерів думок і блогерів, які зробили фото в піжамі і взяли участь в флешмобі, запросивши всіх долучитися до "Дня піжам". Тисячі небайдужих українців, кілька компаній, шкіл і громадських організацій зібралися разом і зробили неоціненний внесок у відкриття та утримання Сімейних Кімнат Рональда Макдональда в дитячих лікарнях по всій Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!