Головна Новини Прес-реліз 2020 W2 conference Kyiv 2020 від Smile-Expo: особливості корпоративного благополуччя співробітників
commentss НОВИНИ Всі новини

W2 conference Kyiv 2020 від Smile-Expo: особливості корпоративного благополуччя співробітників

9 грудня компанія Smile-Expo провела першу w2 conference Kyiv 2020 року, яка була присвячена формуванню благополуччя в колективі.

29 грудня 2020, 18:58
Поділіться публікацією:
W2 conference Kyiv 2020 від Smile-Expo: особливості корпоративного благополуччя співробітників

На онлайн-івент виступили 9 експертів в різних областях. Вони пояснили, навіщо роботодавцю піклуватися про співробітників, і розповіли, яких результатів може досягти команда, що складається з здорових і мотивованих фахівців. Спікери поділилися практичним досвідом розвитку корпоративної культури і розібрали інструменти для збільшення прибутку бізнесу шляхом впровадження wellness-програм.

Слухачів заходу також чекали інтерактивна комунікація з експертами, активності від інформаційних партнерів та розіграші подарунків.

В якості модератора конференції виступив кваліфікований бізнес-стратег Нік Нагаткіна.

Про що розповіли спікери?

Про те, що в майбутньому чекає ринок праці і як на нього вплинуть технології, розповіла стратегічний маркетолог Аліна Баженова. Вона розглянула відмінні риси поколінь Y і Z. Говорячи про представників Z-покоління, маркетолог підкреслила, що вони вміють мислити масштабно і прагнуть до свободи. Їм важливий комфорт. Тому при виборі роботи вони дивляться на те, як побудована корпоративна культура в компанії.

Бренд-амбасадор PeopleForce.io Майк Притула поділився знаннями про делегування і розповів про всі тонкощі цього процесу. На початку спікер пояснив, що таке мікроменеджмент, уточнив, чому варто уникати такого стилю управління, і вказав, як в цьому може допомогти інструмент делегування. Крім того, Майк розібрав, в чому плюси і особливості передачі повноважень від керівництва підлеглим.

Тему важливості внутрішніх комунікацій в компанії розкрила фахівець з IC в IT-компанії Genesis Яніна Воловик. Вона вказала на ключові якості, які повинен мати менеджер з внутрішніх комунікацій, щоб його діяльність була ефективною. Також спікер перерахувала інструменти, які можна використовувати для інформування співробітників про всі новини компанії. Додатково вона представила корисний кейс покрокового побудови внутрішніх комунікацій в Genesis.

Sales Team Manager в Grammarly Олеся Приймак виділила тезу про те, що люди — це центральна частина екосистеми бізнесу. І тому, чим краще себе почувають співробітники, тим вищі результати демонструє компанія. Експерт підкреслила, що для поліпшення атмосфери в колективі менеджери повинні регулярно організовувати особисті зустрічі з членами команди, інвестувати в їх навчання, проводити корпоративи і звертати увагу на нематеріальну мотивацію.

В рамках доповіді про пошуки балансу між роботою та особистим життям старший бізнес-тренер в BogushTime Юлія Бойко назвала базові принципи тайм-менеджменту і в інтерактивній формі пояснила слухачам, як ефективно управляти своїм часом. У тому числі спікер порадила навчитись візуалізувати завдання, щодня реалізовувати як робочі, так і особисті цілі, виділяти час на обов'язковий відпочинок і щовечора підводити підсумки дня.

Кандидат психологічних наук Марина Діденко розповіла про те, що таке вигорання на робочому місці, які в нього симптоми і передумови. Вона поділилася знаннями, як боротися з втомою, стресом і емоційним вигоранням. Як психолог Марина порекомендувала, що робити роботодавцю для підтримки гарного самопочуття співробітників.

Доповідь тренера по mindfulness-медитації Гліба Ходоровского був присвячений особливостям та перевагам практики Mindfulness. За словами фахівця, медитація допомагає перевести нервову систему в режим відпочинку і побороти стрес. Тренер уточнив, як mindfulness-практика може поліпшити концентрацію і підвищити продуктивність. Крім того, він розглянув кейс впровадження програми з навчання Mindfulness в компанії Deloitte.

Менеджери People Advisory Services EY в Україні Антон Новаковський і Юлія Головко розкрили тему використання інструментів Total Rewards на українському ринку праці. Вони розглянули ключові елементи системи компенсацій та винагород, проаналізували найбільш поширені види пільг. Окремо експерти перерахували вирішальні чинники, які впливали на перегляд зарплат в 2020 році.

Засновниця WoW HR Юлія Гречка розповіла про важливість застосування програм підтримки батьківства і материнства. У своїй доповіді спікер зазначила, що в сучасних реаліях керівники повинні піклуватися не тільки про членів колективу, а й про їхні сім'ї. Турбота може проявлятися в наданні медичних послуг дітям співробітників, організації простору для годуючих матерів, надання гнучкого графіка, можливості працювати з дому і т. Д.

Фітнес-брейки та розіграші на w2 conference Kyiv 2020

В рамках w2 conference Kyiv 2020 інфопартнери івенту провели два фітнес-брейка. Активності були організовані в перервах між доповідями експертів.

Так, інструктор Relax Office System Микита Михалко продемонстрував глядачам прийоми самомасажу. А тренер в Sport Space Олександра Пастушенко показала вправи, які можна робити, сидячи на офісному кріслі.

На завершення онлайн-заходи провели розіграш таких подарунків:

сертифікат на онлайн-консультацію психолога Марини Діденко;

трендбук FUTURE від Аліни Баженовой;

сертифікат на сеанс масажу від Relax Office System;

сертифікат від онлайн-порталу Work.ua на публікацію вакансій класу "Преміум";

сертифікат на 1000 гривень від onecard.gift.

Інформаційну підтримку w2 conference Kyiv 2020 надавали Work.ua, Hurma, grc.ua і інші партнери.

Відгуки слухачів

W2 conference Kyiv 2020 виділили як івент з високим рівнем організації. Також глядачі відзначили актуальність тем, з якими виступали спікери.

Враження від онлайн-конференції слухачі висловили в наступних відгуках:

"Все теми були дуже актуальні. Дякую за захід. Запрошуйте ще! "

"Мені сподобалися теми лекцій і практичні тренінги, а також урок самомасажу і зарядка на стільці".

"Зручна платформа, цікаві доповіді".

Організатор заходу

Провела w2 conference Kyiv 2020 міжнародна компанія Smile-Expo, яка вже 14 років займається організацією івентів, присвячених інноваціям.

Детальніше про майбутні заходи від Smile-Expo можна дізнатися на офіційному сайті компанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!