Головна Новини Прес-реліз 2023 ЗСУ наближають перемогу на фронті, а «Євразія» допомагає в тилу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ наближають перемогу на фронті, а «Євразія» допомагає в тилу

Мережа ресторанів «Євразія», як і всі українці, знає, що війна проти України почалася не 24 лютого 2022 року, а ще у 2014 році

25 квітня 2023, 23:05
Поділіться публікацією:
ЗСУ наближають перемогу на фронті, а «Євразія» допомагає в тилу

Мережа ресторанів Евразія

Спочатку орда окупувала Крим, а потім розв’язала кровопролитну війну на Донбасі, під час якої загинули найкращі сини та доньки України. Тому жодної співпраці з громадянами країни-агресора бути не могло.

З моменту створення бренду "Євразія" – це був український проєкт. Саме тому перший ресторан у 2007 році було відкрито у Києві в ТЦ "Плазма". Однак, під час розвитку компанії до робити залучались громадяни інших країн для обміну досвідом та навичками управління. Ще в 2014 році було прийнято принципове рішення відмовитися від будь-якої співпраці з росіянами. На жаль, бізнес – іноді досить важка та повільна машина, тому для реалізації важливих стратегічних змін потрібен час.

Вже у 2019 році з керівних посад були звільнені громадяни країни-агресора, а на посаду керуючого директора призначили Оксану Тихоненко. Також було зареєстровано нову торговельну марку з українською назвою. Ребрендинг продовжувався, але звісно, його уповільнило повномасштабне вторгнення росіян. 

Починаючи з 24 лютого 2022 року мережа ресторанів "Євразія" почала активно допомагати ЗСУ, ТрО, лікарні "Охматдит" та її перинатальному центру, вимушеним переселенцям. Мережа ресторанів "Євразія" всіляко підтримувала Сили оборони України, в тому числі смачною їжею. Також ми не забували про фінансову допомогу.  

Після деокупації Київщини, Сумщини та Чернігівщини наша компанія долучилася до відбудови цивільної інфраструктури, що постраждала через варварські дії росіян. Ми переконані, що міцний тил – запорука нашої перемоги.   

Допомога ЗСУ від мережі ресторанів Євразія

"Євразія" та програма "Підтримаємо ЗСУ разом"  

У травні 2022 року ми оголосили про започаткування спеціального меню "Підтримаємо ЗСУ разом". З кожної замовленої страви ми перераховуємо від 10 до 50 гривень на потреби наших захисників. Станом на жовтень 2022 року, було акумульовано понад 2 мільйони гривень. В цьому меню представлені:

  • основні страви;
  • закуски;
  • сети;
  • гарніри;
  • WOK;
  • роли;
  • напої;
  • гострі та вегетаріанські страви.   

Станом на 10 квітня 2023 року, нам вдалося залучити 3 612 330 гривень на потреби ЗСУ. Ми не збираємось зупинятись на цьому, тож продовжуємо працювати для пришвидшення нашої спільної перемоги.

Благодійний проєкт "Смак життя" 

У 2023 році мережа ресторанів "Євразія" спільно з благодійним фондом "Життєлюб" оголосили про запуск проєкту з допомоги вимушеним переселенцям. Ми надаємо ланчі у наших закладах за спеціальними сертифікатами. У проєкті приймають участь вимушені переселенці, які звернулись за допомогою до Центру підтримки "Життєлюб піклується". 

Співпраця "Євразії" з батальйоном "Добробат"

Україна продовжує відновлюватись під час війни. Не в останню чергу це відбувається завдяки потужному волонтерському руху. Ми також долучились до відновлення країни та оголосили про співпрацю с будівельним батальйоном "Добробат". Щотижня наші кухарі готують смачні обіди для добровольців, які приймають участь у відновленні пошкодженої цивільної  інфраструктури, розбирають завали.    

Ми продовжимо і надалі пришвидшувати нашу перемогу. Для цього нам необхідна ваша підтримка. Замовляйте улюблені страви з меню "Підтримаємо ЗСУ разом". Наші постійні відвідувачі мотивують працювати ще краще, поліпшувати сервіс, реалізовувати нові проєкти на волонтерських засадах. Війна триває і кожен з нас мусить долучитися до спротиву. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!