Головна Новини Суспільство Підозрюваному у вбивстві 9-річного хлопчика обрали запобіжний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваному у вбивстві 9-річного хлопчика обрали запобіжний захід

Тіло хлопчика виявили в озері Вирлиця напередодні

24 червня 2019, 17:45
Поділіться публікацією:
Підозрюваному у вбивстві 9-річного хлопчика обрали запобіжний захід

Підозрюваному у вбивстві 9-річного хлопчика в Києві, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Сьогодні суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Фігуранту загрожує довічне позбавлення волі", — зазначив глава Нацполиции Києва Андрій Крищенко.

Нагадаємо, що 23 червня в озері Вирлиця був знайдений мертвим хлопчик, який напередодні пішов з дому і зник.

"На тілі дитини експерти виявили численні колото-різані рани і травми черепа. На березі було схована сорочка загиблого і його блокнот. Також водолази дістали з дна озера предмети, схожі на ніж і молоток. Речові докази вилучені та направлені на експертизу", — розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Коли поліцейські прийшли на адресу проживання підозрюваного, той поводив себе нервово і плутався у свідченнях. Чоловіка доставили до Дарницького управління поліції.

Зловмисника одразу ж затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Встановлено, що йому — 30 років, проживає в Києві, веде аморальний спосіб життя. З хлопчиком затриманий був близько знайомий, оскільки він є братом співмешканця мами загиблого.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чоловік наніс дитині численні хаотичні удари ножем в область шиї, спини і тулуба — близько 30 ударів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!