Головна Новини Суспільство В Україні планують створити Єдиний реєстр сексуальних злочинців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні планують створити Єдиний реєстр сексуальних злочинців

Поліція вважає, що карати сексуальних злочинців потрібно жорсткіше

25 червня 2019, 10:58
Поділіться публікацією:
В Україні планують створити Єдиний реєстр сексуальних злочинців

В Україні інформацію про зловмисників, які здійснювали сексуальні злочини щодо дітей, хочуть вносити в Єдиний реєстр. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.


За словами голови Нацполіції Сергія Князєва, покарання за сексуальні злочини стосовно дітей необхідно посилювати. Така ініціатива виникла у зв'язку з нещодавнім пришестям в Одеській області — вбивство дівчинки.


"Ми хочемо "достукатися" до депутатів Верховної Ради, що потрібно розглянути законопроект №6607. Повинен бути Єдиний реєстр осіб, які скоїли сексуальні злочини у відношенні неповнолітніх. Зокрема, такий реєстр існує в європейських країнах. Підвищена увага до цих людей — це велика профілактика, це зупиняє цих осіб", — вважає Сергій Князєв.


Він також зазначив, що для розслідування всіх злочинів вчинених щодо дітей залучається максимальна кількість особового складу поліції.


Як відомо, ще одна трагедія сталася у Києві, 23 червня. У воді знайшли тіло хлопчика. Слідство встановило, що він помер не від утоплення, а через нанесені ножові поранення. 


"Злочинця ми затримали. Цьогоріч більше 50 дітей вбито. І питання як захистити наших дітей — стоїть перед усіма нами", — пояснив голова Нацполіції Сергій Князєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!