Головна Новини Суспільство Синоптики попередили про різкий перепад температури
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попередили про різкий перепад температури

Спека в Україні почне стрімко падати

26 червня 2019, 11:25
Поділіться публікацією:
Синоптики попередили про різкий перепад температури

Погода в Україні завтра, 27 червня, очікується спекотною із грозовими дощами. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила синоптик Наталка Діденко.

З Балтії в Україну йде циклон Otto, який принесе дощі і грози та інші метеорологічні явища.

27 червня грозові дощі очікуються на заході, півночі України, а у другій половині дня місцями  в центральних регіонах і в Одеській області. Разом з тим, на сході, на значній частині півдня буде переважати суха погода.

"Температура повітря, зазвичай, перед фронтом, підскакує, тому в четвер очікується протягом дня +25...+30 градусів, на півдні і сході +28..+33 градуси. Після проходження фронту в його тилу, вже в п'ятницю спека в Україні почне стрімко падати, і температура повітря знизиться до +20..+25 градусів", — повідомила Діденко.

Вона також повідомила, що у Києві завтра передбачаються короткочасні грозові дощі, можливі шквали і град. Температура повітря завтра ще буде досягати +29 градусів, а вже у п'ятницю опуститься до +20...+22 градусів.

"Важливий нюанс! Завтра в Україні, крім Півдня та Сходу, очікується сильний північно-західний вітер, обережно", — додала синоптик.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що кінець поточного тижня ознаменується для українців довгоочікуваним зниженням денної температури від 18 до 23.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!