Головна Новини Суспільство В Україні затримали «спонсорів» ЛНР
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні затримали «спонсорів» ЛНР

«Спонсори» ЛНР платили податки в бюджет терористичного угрупування

26 червня 2019, 13:30
Поділіться публікацією:
В Україні затримали «спонсорів» ЛНР

У Київській області було затримано двох чоловіків, які проживали на території "Луганської Народної Республіки" (ЛНР) і періодично мешкали в столиці України. Вони регулярно сплачували податки до бюджету терористичного угруповання "Луганська народна республіка", повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.


Як зазначається, один із чоловіків працює і періодично проживає в Луганську. Він займає посаду заступника Генерального директора одного з товариств, що діє в "ЛНР".


"За місцем проживання чоловіка провели обшук. У нього вилучили "посвідчення особистості військовослужбовця ЛНР" та "посвідчення ветерана бойових дій", видані на його ім'я", — йдеться в повідомленні.


Другий чоловік, це син затриманого. За фактом розпочато кримінальне провадження за 1 ч. ст. 258-5 Кримінального Кодексу України (здійснення фінансування окремої терористичної організації). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років та з конфіскацією майна.


Раніше повідомлялося, що на випускному в Харкові звучала пісня Газманова "Офіцери".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!