Головна Новини Суспільство Український фільм представлять на фестивалі в Чехії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український фільм представлять на фестивалі в Чехії

Над картиною працює компанія MaGiKa Film

26 червня 2019, 15:20
Поділіться публікацією:
Український фільм представлять на фестивалі в Чехії

Український документальний проект "Земля Івана" відібраний до участі в секції 54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах. Про це повідомляє "Держкіно".

"До участі в індустріальній секції Docs in Progress 54-го Karlovy Vary International Film Festival відібраний український документальний проект "Земля Івана" (Ivan's Land), що реалізується за підтримки Держкіно", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що над картиною працює компанія MaGiKa Film. Автором сценарію і режисером є Андрій Лисецький, продюсерами — Геннадій Кофман і Ольга Бесхмельніцина.

В центрі історії – Іван Приходько, один з останніх народних художників України. Він самоучка, живе в селі і все, що виходить з-під його пензликів або різця — наївне і чесне мистецтво.

Проект фільму став одним з переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державне фінансування.

"У останні роки українське кіно на карловарському міжнародному кінофестивалі стало помітним явищем. А в цьому році воно представлене тут особливо широко — крім "Землі Івана", маємо дві стрічки в конкурсних програмах. Тому бажаю успіху всім українським учасникам", – зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що український фільм-мюзикл "Гуцулка Ксеня" режисера Олени Дем'яненко покажуть на кінофестивалі в Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!